ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ντέμι Μουρ πήγε στο show του Saint Laurent, φόρεσε see-through φόρεμα και ήταν iconic


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ντέμι Μουρ πήγε στο show του Saint Laurent, φόρεσε see-through φόρεμα και ήταν iconic
Instagram/demimoore
Η Ντέμι Μουρ παρευρέθηκε στο show του Saint Laurent και έκλεψε τα φλας των φωτογράφων

Με την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού να βρίσκεται σε εξέλιξη και με πάρα πολλούς celebrities να έχουν φτάσει στην Πόλη του Φωτός, είναι φυσικό να βλέπουμε πολλά, ενδιαφέροντα και μερικές φορές λιγάκι «τραβηγμένα» looks. Απολαύσαμε την Χέιλι Μπίμπερ και την Matrix εκδοχή της No Pants τάσης νωρίτερα, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε τι επέλεξε να φορέσει η αγαπημένη ηθοποιός Ντέμι Μουρ στο show του Saint Laurent για την συλλογή της ss 2024 σεζόν.

Φυσικά και η Ντέμι Μουρ γνωρίζει από τρόπους και για να παρευρεθεί στο show του Saint Laurent, φόρεσε Saint Laurent. Δεν έφερε το σκυλάκι της βέβαια, αλλά της το συγχωρούμε. Η ενδυματολογική της επιλογή χαρακτηρίζεται εξαιρετική, σικάτη και όσο sexy χρειάζεται για ένα fashion show. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο διάφανο maxi φόρεμα, με ντραπαρίσματα, το οποίο άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους, με ένα ψηλόμεσο εσώρουχο από μέσα. Συνδύασε το Saint Laurent φόρεμά της με μυτερές μαύρες γόβες και statement γυαλιά ηλίου. Go Ντέμι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.