CELEBRITIES

Η Χέιλι Μπίμπερ μας δίνει την Matrix εκδοχή της «No Pants» τάσης κάνοντας βόλτα στο Παρίσι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Σεπτεμβρίου 2023

Η Χέιλι Μπίμπερ μας δίνει την Matrix εκδοχή της «No Pants» τάσης κάνοντας βόλτα στο Παρίσι
Instagram/haileybieber
Η Χέιλι Μπίμπερ είναι μια ακόμα fan της No Pants τάσεις

Και το trend «ξέχασα το παντελόνι μου» συνεχίζει ακάθεκτο και κερδίζει συνεχώς νέους fans. Μια υποστηρίκτρια ακόμα, μετά την Κένταλ Τζέννερ και το Έμα Κορίν φυσικά, είναι η Χέιλι Μπίμπερ. Η επιχειρηματίας είναι στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και αποφάσισε να πάει για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο του ξενοδοχείου Hôtel Costes με το εσώρουχό της.

Η Χέιλι έδωσε τη δική της εκδοχή στο no pants trend και η αλήθεια είναι πως μας άρεσε πολύ, ήταν edgy και κομψό ταυτόχρονα. Η ιδρύτρια της Rhode φόρεσε το ψηλόμεσο hot pants της, με ένα nude ζιβάγκο και μια μαύρη ζώνη με χρυσή λεπτομέρεια για τον βασικό κορμό του look της. Στη συνέχεια συνδύασε ημιδιάφανο μαύρο καλσόν, μαύρες βελούδινες, μυτερές γόβες και οι δύο τελευταίες πινελιές ήταν που έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Η Χέιλι μας θύμισε την επιτυχία Matrix και τον πρωταγωνιστή της Neo με αυτή την maxi μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα και τα λεπτά γυαλιά ηλίου της, σε σημείο που τους φανταστήκαμε δίπλα δίπλα στην ταινία.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη αυτού του trend και τους επόμενους που θα το τολμήσουν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.