ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή "Dreams", του ελληνικού brand Abstracto, εξερευνά τον κόσμο των ονείρων


JTeam

30 Οκτωβρίου 2023

Η συλλογή "Dreams", του ελληνικού brand Abstracto, εξερευνά τον κόσμο των ονείρων
Η νέα συλλογή με τον τίτλο "Dreams" είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να εξερευνήσουμε τον κόσμο των ονείρων και το πώς συνδέονται με το υποσυνείδητό μας

Όλες οι συλλογές του ελληνικού brand Abstracto είναι ένας περίπατος μέσα στην ψυχή της δημιουργού, ένας χορός των σκέψεων και των συναισθημάτων που βιωνει στην καθημερινότητά της.

Η απογοήτευση, η προσπάθεια και η δίψα για ζωή αποτυπώνονται στις σκοτεινές και φωτεινές αποχρώσεις καθε συλλογής. Είναι η υπενθύμιση ότι η ζωή μας αποτελείται από αντιφάσεις και συναισθηματικές διαδρομές, αλλά και από τη συνεχή προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις αναπόφευκτες δυσκολίες.

Jenny.Gr

Σε κάθε κομμάτι της συλλογής Abstracto, υπάρχει ένα κομμάτι από την ψυχή της δημιουργού που μας προσκαλεί να μοιραστούμε αυτές τις συναισθηματικές εμπειρίες και να τις εκφράσουμε μέσα από την τέχνη και τη μόδα. Ολες οι συλλογές είναι μια πηγή έμπνευσης για τον καθένα από εμάς, ακολουθώντας το όραμα της δημιουργού για μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η νέα συλλογή με τον τίτλο "Dreams" είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να εξερευνήσουμε τον κόσμο των ονείρων και το πώς συνδέονται με το υποσυνείδητό μας. Τα όνειρα είναι συχνά παράθυρα προς τον κρυφό κόσμο των σκέψεων, επιθυμιών και φόβων που διαμορφώνουν το υποσυνείδητό μας.

Από τον ενθουσιασμό και τη φαντασία μέχρι τον τρόμο και την ανησυχία, η συλλογή "Dreams" αποτυπώνει την πολυπλοκότητα του ανθρώπινου ψυχισμού μέσα από τον φανταστικό κόσμο των ονείρων.

Jenny.Gr

Τι συμβαίνει όταν στην ζωή , τα όνειρα μας τελικά πραγματοποιούνται ;

Η χαρά είναι αδιαμφισβήτητη, και το καθαρό παιδικό χαμόγελο επανέρχεται στο πρόσωπό μας. Τα όνειρα εκείνα που κοιτούσαμε στον ουρανό με ελπίδα παίρνουν πλέον σάρκα και , μας υπενθυμίζουν την ισχυρή σύνδεση ανάμεσα στη φαντασία μας και την πραγματικότητα. Είναι η απόδειξη ότι με πίστη, αφοσίωση και προσπάθεια, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε.

Jenny.Gr

Instagram: abstractoclothing

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.