ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ελαφρύ αλλά ισχυρό: Το Seamaster Planet Ocean Dark Grey της OMEGA είναι φτιαγμένο από υπερσύγχρονο κεραμικό


JTeam

31 Οκτωβρίου 2023

Ελαφρύ αλλά ισχυρό: Το Seamaster Planet Ocean Dark Grey της OMEGA είναι φτιαγμένο από υπερσύγχρονο κεραμικό
Ένα κομμάτι έτοιμο για τις πιο σκληροτράχηλες περιπέτειες κι αφάνταστα ελαφρύ

Η Συλλογή Seamaster της OMEGA έχει μια μακριά ιστορία επαναστατικής τεχνολογίας και πρωτοποριακών νέων υλικών. Φέτος, η κληρονομιά στην εξειδίκευση συνεχίζεται με την κυκλοφορία του νέου Planet Ocean Dark Grey ενός τολμηρού ρολογιού που έχει φτιαχτεί από κεραμικό νιτρώδους πυριτίου (Si3N4).

Αυτή είναι η πρώτη φορά το νιτρώδες πυρίτιο χρησιμοποιείται από την OMEGA σε τόση έκταση επάνω σε ένα ρολόι. Το αποτέλεσμα; Ένα κομμάτι έτοιμο για τις πιο σκληροτράχηλες περιπέτειες κι αφάνταστα ελαφρύ.

Jenny.Gr

Το χαμηλό βάρος τους κεραμικού νιτρώδους πυριτίου προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης στον καρπό, ενώ η στιβαρή κατασκευή του προσφέρει αξιόπιστη αντοχή για σοβαρές εξερευνήσεις. Όσον αφορά στον σχεδιασμό του, το σκούρο γκρι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί για την κάσα των 45,5 mm, την πίσω όψη με το NAIAD LOCK και το δαχτυλίδι της στεφάνης.

Jenny.Gr

Επίσης, η OMEGA χρησιμοποίησε τιτάνιο Grade 5 σε άλλη απόχρωση για το κυρίως σώμα της στεφάνης, το κούμπωμα-μπούκλα καθώς και για το καντράν με αμμοβολή με τους δείκτες και τις ενδείξεις από ανθρακίτη. Το συγκεκριμένο είδος τιτάνιου χρησιμοποιείται ευρέως και από τη βιομηχανία της αεροπορίας. Κι ενώ όλα αυτά τα στοιχεία ενισχύουν το επίπεδο ανθεκτικότητας του ρολογιού, το βάρος του παραμένει εξαιρετικά χαμηλό.

Στην ίδια λογική και ο μηχανισμός του ρολογιού έχει παρομοίως μια σκούρα αισθητική. Ο μηχανισμός OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8906 σε τιτάνιο Grade 5 είναι μια εξαιρετικά ελαφριά μηχανή με λειτουργία GMT function που εγγυάται ένα εξαιρετικό επίπεδο ακρίβειας κι επιδόσεων και είναι τοποθετημένη πίσω από ένα κρύσταλλο σαπφείρου με επεξεργασία ενάντια στην αντανάκλαση και στις δύο όψεις. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 600 μέτρα, σε ακολουθία με την εντυπωσιακή θαλασσια υποδομή όλων των Seamaster.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.