ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι must-see εμφανίσεις από το LACMA Art + Film Gala 2023


Μάγκυ Πετροπούλου

5 Νοεμβρίου 2023

Οι must-see εμφανίσεις από το LACMA Art + Film Gala 2023
Getty Images
Αυτές ήταν οι ωραιότερες της βραδιάς

Το LACMA Art + Film Gala είναι ένα από τα κορυφαία events της σεζόν που συνδυάζει την τέχνη και τη μόδα και γίνεται με την υποστήριξη του οίκου Gucci. Και γι' αυτό σπεύδουν να εμφανιστούν οι πιο hot εκπρόσωποι της παγκόσμιας showbiz.

Και εμείς φυσικά παίρνουμε αμέσως μετά σειρά, τσεκάρουμε τις φωτογραφίες και αναδεικνύουμε τις πιο καλοντυμένες, αυτές που έκλεψαν την παράσταση στο Μουσείο Τέχνης του Λος Άντζελες.

Φέτος δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις παρακάτω.

Κιμ Καρντάσιαν

Jenny.Gr
Getty Images

Όταν θέλει, μπορεί. Μια εμφάνιση διαχρονική και σικ που απέχει έτη φωτός από τις συνηθισμένες στυλιστικές επιλογές της. Μακρύ εξώπλατο φόρεμα με ουρά που αναδεικνύει τις καμπύλες της, συνδυασμένο με μαύρα γάντια και κοσμήματα.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της αυτό κινήθηκε ως συνήθως σε natural αποχρώσεις και τα μαλλιά της τραβήχτηκαν σε ένα ponytail.

Τζένιφερ Λόπεζ

Jenny.Gr
Getty Images

Το metallic μπούστο της ερχόταν σε αντίθεση με τη φούστα του φορέματός της που ήταν από δαντέλα και διαφάνεια. Σε αποχρώσεις που την κολακεύουν απίστευτα. Το look ολοκληρώθηκε με φανταστικά κοσμήματα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και τσαντάκι.

Και αυτή ενέδωσε για ακόμα μια φορά στο αγαπημένο της μακιγιάζ με τα τονισμένα μάτια και τα πιο άχρωμα χείλη και προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω με ένα ελαφρύ σπάσιμο.

Τζούλια Γκάρνερ

Jenny.Gr
Getty Images

Προτίμησε να παίξει με διαφορετικά μήκη στο φόρεμά της, κρατώντας το πιο εντυπωσιακό κομμάτι για το πάνω μέρος του -και η πλάτη όνειρο κορίτσια. Τα ξανθά μαλλιά της -χαλασμένη βαγκ- έδωσαν μια μοντέρνα πινελιά στο σύνολο και σεταρίστηκαν στο μακιγιάζ με τονισμένα χείλη.

Τέλος με μαύρες ψηλοτάκουνες εξώφτερνες γόβες δεν έχασε ποτέ καμία.

Τζέσικα Τσαστέιν

Jenny.Gr
Getty Images

Έπαιξε με ασφάλεια και κέρδισε. Μακρύ halter neck φόρεμα, τσαντάκι με μεταλλικά στοιχεία και κοσμήματα στο ίδιο μήκος κύματος.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της ξεχώριζαν τα πιο άχρωμα χείλη της -μην ξεχνάς ότι σήμα κατατεθέν της είναι το κόκκινο κραγιόν που έρχεται σε τέλεια αντίθεση με την επιδερμίδα της.

Λουπίτα Νιόγκο

Jenny.Gr
Getty Images

Με φανταστικό φόρεμα με διαφάνεια σε ένα χρώμα που της ταιριάζει απίστευτα, συνδυασμένο με αρκετά διακριτικά κοσμήματα.

Δίκαια λοιπόν κέρδισε όλες τις εντυπώσεις και μπήκε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Σάλμα Χάγιεκ

Jenny.Gr
Getty Images

Αν και τις τελευταίες φορές την βρίσκαμε αρκετά αναμενόμενη -κάποιες δεν μας άρεσε και πολύ- χτες δίκαια συζητήθηκε.

Μεταλλικό φόρεμα που αγκαλιάζει υπέροχα τις καμπύλες της και κυματιστά μαλλιά τραβηγμένα στην μια πλευρά. Διακριτικά κοσμήματα και έτοιμη.

Και τώρα για πες μας... Ποια σου αρέσει περισσότερο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.