ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Black Friday και δώρα Χριστουγέννων στο epapoutsia.gr: Ο πιο updated προορισμός για να βρεις το τέλειο δώρο για όλους


Branded Content Team

20 Νοεμβρίου 2023

Black Friday και δώρα Χριστουγέννων στο epapoutsia.gr: Ο πιο updated προορισμός για να βρεις το τέλειο δώρο για όλους
Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνεις την απαραίτητη προσωπική ανανέωση και να προμηθευτείς όλα τα δώρα της οικογένειας

Με την Black Friday να βρίσκεται μόλις μερικές μέρες μακριά, το πιο πιθανό είναι ότι σίγουρα έχεις μπει σε shopping mood. Και λογικό. Σίγουρα έχεις κάνει πολλά bookmark με τα προϊόντα που θέλεις να αποκτήσεις για να προχωρήσεις στην απαραίτητη προσωπική ανανέωση, αφού, παρά τις περίεργες διαθέσεις του απρόβλεπτου καιρού, έρχεται ο χειμώνας. Οπότε και καινούργια μποτάκια θα χρειαστείς και μία τσάντα σε ένα πιο winter color που θα ταιριάξει υπέροχα με το παλτό σου. Παράλληλα, βέβαια, μπαίνουμε και στην τελική ευθεία των Χριστουγέννων και αυτό σημαίνει δώρα για… όλους! Πόσο τέλεια είναι, λοιπόν, η ιδέα του να αξιοποιήσεις την Black Friday, ώστε να προμηθευτείς όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα από τώρα, οπότε να μην έχεις και να αγχώνεσαι μετά να τα βρεις όλα στις καλύτερες τιμές;

Για όλα αυτά, χρειάζεσαι έναν updated προορισμό. Ένα shopping spot που να έχει τεράστια ποικιλία σε επιλογές για όλους και ταυτόχρονα να έχει φανταστικές εκπτώσεις για την Black Friday, ώστε να παραγγείλεις τα πάντα πιο ξέγνοιαστα και απολαυστικά από ποτέ. Αυτός ο προορισμός ακούει στο όνομα epapoutsia.gr και ετοιμάσου να ενθουσιαστείς, γιατί έχει κυριολεκτικά όλα όσα ψάχνεις!

Jenny.Gr

Τα κλασικά λευκά sneakers για σένα

Πότε θα βρεις καλύτερη στιγμή να αγοράσεις τα λευκά sneakers που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα, αν όχι στη φετινή Black Friday; Πόσο μάλλον όταν το epapoutsia.gr στο έχει κάνει πανεύκολο με τις τρομερές προσφορές του! Ένα ζευγάρι λευκά sneakers είναι τα παπούτσια που θα σου «λύσουν» τα χέρια κάθε φορά που δεν ξέρεις με τι να ολοκληρώσεις το outfit σου. Είτε αυτό απαρτίζεται από ένα τζιν και T-shirt είτε από το maxi φόρεμα με το οποίο θα βγεις για after work drinks. Εμείς ξεχωρίσαμε τα Puma Cali Court που εύκολα μπορούν να γίνουν το αγαπημένο σου παπούτσι, για όλο τον χρόνο.

Jenny.Gr

Τα άνετα αθλητικά παπούτσια για το παιδί

Ξέρουμε πόσο συχνά αλλάζουν παπούτσια τα παιδιά. Ειδικά όταν αυτά βρίσκονται σε μικρές ηλικίες, δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις νούμερο μέχρι να έρθει το επόμενο. Γι’ αυτό και τώρα με τις εκπτώσεις είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προμηθευτείς τη σωστή επιλογή. Ένα ζευγάρι αθλητικά που προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη στο πέλμα του ποδιού και που είναι και fun με τα χρώματά τους, ώστε να αρέσουν και στο παιδί. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις και τέλεια, ζεστά μποτάκια, όπως τα Geox J Weemble, για να έχεις έτοιμες και τις πιο χειμερινές εμφανίσεις του.

Jenny.Gr

Τα κομψά μποτάκια για τον σύντροφό σου

Τα μποτάκια δίνουν classiness και ταιριάζουν με τα πάντα. Κυριολεκτικά με τα πάντα. Είτε ο σύντροφός σου έχει να πάει στη δουλειά είτε σε μία επίσημη περίσταση, ένα ζευγάρι με τα σωστά, κομψά μποτάκια, θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο. Η πάντα safe και κομψή επιλογή είναι τα υψηλής ποιότητας μποτάκια Timberland Graydon Chukka Nu. Θα τα βολευτεί τόσο που δε θα θέλει να φοράει άλλα παπούτσια.

Jenny.Gr

Η διαχρονική τσάντα για τη μαμά σου

Μία διαχρονική τσάντα με κλασικό σχεδιασμό που ταιριάζει με πολλά στυλ και δεν επηρεάζεται από προσωρινές μόδες είναι πραγματικά το τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις στη μαμά σου αυτήν την Black Friday. Πέρα από την πρακτικότητα που προσφέρει, μπορεί να αναδείξει το στυλ της και να προσθέσει κομψότητα σε οποιαδήποτε εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εξαιρετικό παράδειγμα σε αυτήν την κατηγορία αποτελεί η τσάντα shopper Calvin Klein. Ευρύχωρη, πρακτική, σούπερ στυλάτη!

Jenny.Gr

Το πορτοφόλι που θα λατρέψει ο μπαμπάς σου

Ψάχνεις δώρο για τον μπαμπά σου αλλά δεν ξέρεις προς τα πού ακριβώς να προσανατολιστείς; Ένα «καλό» πορτοφόλι είναι χωρίς αμφιβολία το δώρο που, όχι απλά θα του δώσει ένα χαμόγελο και μόνο που τον σκέφτηκες, αλλά θα είναι και κάτι πρακτικό για την καθημερινότητά του. Ένα δώρο που θα χρησιμοποιήσει στο μάξιμουμ και θα τον βολέψει.

Είτε θέλεις να ανανεωθείς είτε να προμηθευτείς τα δώρα όλων των αγαπημένων σου, οι φανταστικές προσφορές του epapoutsia.gr για την Black Friday είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που θα χρειαστείς. Τα πιο hot shoe trends της εποχής, τσάντες για κάθε γούστο και ανάγκη, αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις τα outfits σου, όλα στις τιμές που θα σε ενθουσιάσουν!

Ακολούθησε το epapoutsia.gr στο Instagram για να είσαι πάντα up-to-date με ό,τι νέο κυκλοφορεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.