ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η BOSS επαναλειτουργεί το κατάστημα στη Γλυφάδα με νέο τολμηρό concept


JTeam

20 Νοεμβρίου 2023

Η BOSS επαναλειτουργεί το κατάστημα στη Γλυφάδα με νέο τολμηρό concept
Η BOSS με χαρά επαναλειτουργεί το πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα στη Γλυφάδα - το πρώτο BOSS κατάστημα στην Ελλάδα που διαθέτει το νέο brand concept

Ο εκπληκτικός νέος εσωτερικός χώρος σχεδιάστηκε ειδικά με γνώμονα τον πελάτη, για να προσφέρει μια βέλτιστη, υψηλού επιπέδου εμπειρία αγορών. Η ενημερωμένη οπτική ταυτότητα είναι άψογα συνυφασμένη με την αρχιτεκτονική του καταστήματος με τη χρήση ζεστών υλικών για το ξύλινο δάπεδο, την επένδυση των τοίχων και τα έπιπλα. Οι μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες σε όλο το κατάστημα, οι οποίες συνδυάζονται έξυπνα με λευκό χρώμα, εξισορροπούν τέλεια την εμφάνιση και την γενική αίσθηση του καταστήματος. Η βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων εξασφαλίζεται μέσω μιας ποικιλίας επίπλων στο κατάστημα, προσφέροντας ευελιξία και προσβασιμότητα στα προϊόντα. Ο συνολικός τολμηρός σχεδιασμός δίνει έμφαση σε μια σύγχρονη οπτική προσέγγιση. Ο ανοιχτός σχεδιασμός της πρόσοψης παρέχει άμεση θέα μέσα στο κατάστημα και προσκαλεί τους πελάτες να γνωρίσουν τον κόσμο της BOSS.

Jenny.Gr

Η BOSS προσφέρει εκλεπτυσμένες, μοντέρνες συλλογές για 24/7 εμφανίσεις εστιάζοντας στη δεξιοτεχνία και την ποιότητα. Στο νέο ανακαινισμένο κατάστημα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη γυναικεία συλλογή της BOSS που παρουσιάζεται στον ημιώροφο του καταστήματος.

Με συνολικό χώρο λιανικής πώλησης 220 τετραγωνικών μέτρων, το νέο BOSS κατάστημα στη Γλυφάδα διαθέτει τις τελευταίες συλλογές ανδρικής και γυναικείας ένδυσης BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023, συμπεριλαμβανομένων των αξεσουάρ.

Τα βίντεο της τελευταίας καμπάνιας και του fashion show της BOSS προβάλλονται επίσης σε περίοπτη θέση σε ψηφιακές LED οθόνες. Στο ανακαινισμένο κατάστημα οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, την οποία προσφέρουν οι χώροι καθιστικού και ο νέος σχεδιασμός του ταμείου, την φιλοξενία με τον τρόπο της BOSS.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λαζαράκη 20, 166 75, Γλυφάδα, Ελλάδα, και άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις 3 Νοεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS