ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Zara: Άνοιξε το πρώτο του καφέ παγκοσμίως – O minimal σχεδιασμός θα σε ενθουσιάσει


Ερασμία Αρβανιτά

29 Νοεμβρίου 2023

Zara: Άνοιξε το πρώτο του καφέ παγκοσμίως – O minimal σχεδιασμός θα σε ενθουσιάσει
Instagram/ cheschifodubai
Το opening έγινε στις 16 Νοεμβρίου 

Είναι γεγονός. Το πρώτο Zara café εγκαινιάστηκε πριν λίγες ημέρες στο πιο πολυσύχναστο mall στο Ντουμπάι. Μετά από μία περίοδο ανακαίνισης, η αλυσίδα των Zara άνοιξε ξανά – με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, τις πόρτες της στο Mall of the Emirates.

Η πολυαναμενόμενη επαναλειτουργία του κολοσσού της high street μόδας, προσφέρει πλέον μια ανανεωμένη και διαφορετική εμπειρία αγορών. Το Zara café αποτελεί μια πρωτότυπη ίδεα που σηματοδοτεί τη σύγκλιση του λιανικού εμπορίου και της γαστρονομίας. Η συγκεκριμένη προσθήκη στοχεύει στο να προσφέρει στους αγοραστές ένα καταφύγιο για να χαλαρώσουν, την ώρα που εξερευνούν τις τελευταίες συλλογές της ισπανικής αλυσίδας.

Minimal σχεδιασμός και «πολυτελή» εμπειρία

Όσοι επισκέπτονται το πρώτο café του Zara, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια πολυτελή εμπειρία, δοκιμάζοντας καφέ, επιδόρπια ή αλμυρές λιχουδιές. Όλα αυτά, τη στιγμή που θα βρίσκονται σε έναν βιώσιμο χώρο με μοναδικό, minimal design.

Εκτός από την πρωτοποριακή προσθήκη, μετά τη γενικότερη ανακαίνιση του καταστήματος έχουν προστεθεί sections αγορών, οθόνες με κινούμενες εικόνες, ειδικό σημείο για εκδηλώσεις και υπηρεσία κράτησης δοκιμαστηρίου. Παράλληλα, πλέον προσφέρεται δίωρη υπηρεσία παραλαβής για ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Κρεμ χρώμα στους τοίχους, μαρμάρινα πατώματα και vintage λεπτομέρειες, είναι μόνα λίγα από τα χαρακτηριστικά του νέου café του brand στο Mall of the Emirates.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.