ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Οι ανάρπαστες συλλογές Happy Socks x Star Wars, Zodiac Capsule Collection, Happiness in Nature και η παιδική συλλογή Little Forest Explorers


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2023

Οι ανάρπαστες συλλογές Happy Socks x Star Wars, Zodiac Capsule Collection, Happiness in Nature  και η παιδική συλλογή Little Forest Explorers
Η συλλογή Happiness in Nature επικεντρώνεται ακριβώς σε αυτό, αντλώντας έμπνευση από στοιχεία της φύσης όπως δέντρα, μανιτάρια και πεταλούδες και χωρίζεται σε τέσσερα κεφάλαια

Η Happy Socks δημιουργεί για ακόμα μια σεζόν ευφάνταστες συλλογές με διασκεδαστικά σχέδια και prints, μετατρέποντας ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της καθημερινότητάς μας σε απαράμιλλο σχεδιαστικό κομμάτι που συνδυάζει την ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και τη δημιουργικότητα.

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες, κουτιά δώρου αλλά και οι ανάρπαστες συλλογές Happy Socks x Star Wars, Zodiac Capsule Collection, Happiness in Nature και η παιδική συλλογή Little Forest Explorers, θα έχουν και φέτος μια περίοπτη θέση στη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Jenny.Gr

Happiness in Nature

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023, η Happy Socks σας προσκαλεί να συνδεθείτε και πάλι με τη φύση αναζητώντας την ευτυχία στα απλά πράγματα. Η συλλογή Happiness in Nature επικεντρώνεται ακριβώς σε αυτό, αντλώντας έμπνευση από στοιχεία της φύσης όπως δέντρα, μανιτάρια και πεταλούδες και χωρίζεται σε τέσσερα κεφάλαια. Ταξιδέψετε σε απόκοσμες λίμνες, ψυχεδελικά δάση και χιονισμένες κορυφές, επιστρέφοντας πίσω στα παστέλ χρώματα του 2000. Απολαύστε μια υγιή δόση χιούμορ, μέσα από το στυλ της Happy Socks.

Η συλλογή διαθέτει αναπάντεχα νέα σχέδια, από χοντρές χειμωνιάτικες κάλτσες φτιαγμένες από αφράτο νήμα, πετσετέ ή σενίλ ύφασμα, μέχρι κάλτσες που έχουν εμπνευστεί από μπότες πεζοπορίας, διακοσμημένες με neon χρωματιστά κορδόνια. Κλασικά σχέδια και prints επαναπροσδιορίζονται εκ νέου μέσα από μια γήινη χρωματική παλέτα, tie dyes και απαλά melange υφάσματα, για να δημιουργήσουν μια συλλογή που σίγουρα θα λατρέψετε.

Η καμπάνια που γυρίστηκε με φόντο το συναρπαστικό τοπίο των ιταλικών Άλπεων, έχει αποτυπωθεί από τον καταξιωμένο Γάλλο φωτογράφο και καλλιτέχνη Boris Camaca, το έργο του οποίου συνδυάζει τη χρωματική ένταση με το χιουμοριστικό styling και την εκτεταμένη χρήση της αφήγησης.

Kids - Little Forest Explorers by Happy Socks

Εμπνευσμένη από τη φύση, η Happy Socks παρουσιάζει την παιδική συλλογή Little Forest Explorers, οδηγώντας τους μικρούς μας φίλους σε μια φανταστική περιπέτεια σε ένα μαγεμένο δάσος. Σχεδιασμένη με τρισδιάστατα πλεκτά πλάσματα όπως η αλεπού & η αρκούδα πρόσκοπος, το μικρό μπλε πουλί και ο χαρούμενος βάτραχος που χαλαρώνει ανάμεσα στα φύλλα, η συλλογή προσκαλεί τα παιδιά σε ένα κυνήγι θησαυρού στην άγρια πλευρά.

Τα νέα, ευφάνταστα σχέδια της σεζόν περιλαμβάνουν μια σειρά από τρισδιάστατες πλεκτές κάλτσες, ιδανικές για να συντροφεύσουν τα παιδιά στις περιπέτειές τους στο δάσος. Τα σχέδια ‘’Fox Scout’’ και ‘’Bear Scout’’ διαθέτουν στην κορυφή τους πλεκτά αυτιά αλεπούς και αρκούδας, καθώς και μια συλλογή από κονκάρδες. Το σχέδιο ‘’Blue Bird’’, με το έντονο γαλάζιο χρώμα και τα πλεκτά φτερά, αλλά και το σχέδιο ‘’Happy Frog’’ με τα μικρά αυτάκια και τη γλώσσα από τσόχα, είναι μερικά από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια της συλλογής.

Οι συσκευασίες δώρων θα ενθουσιάσουν ακόμα περισσότερο τους μικρούς μας φίλους (ή τουλάχιστον θα τους κάνουν να αφήσουν το κινητό έστω και για ένα δευτερόλεπτο, καθώς αυτή τη σεζόν, περιέχουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και διαδραστικές λεπτομέρειες, όπως cut-outs, στα Peek-A-Boo και Camera Gift σετ.

Όλες οι παιδικές κάλτσες είναι κατασκευασμένες από οργανικό βαμβάκι. Η συλλογή διαθέτει διασκεδαστικά, πρακτικά σχέδια όπως αθλητικές κάλτσες, άνετες πετσετέ κάλτσες για μωρά, καθώς και αντιολισθητικά σχέδια. Το Mini & Me είναι μια επιλογή από ασορτί κάλτσες και συσκευασίες δώρων για ενήλικες και παιδιά, που τους επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να ξεχωρίζει με τα matching σχέδιά της.

Zodiac Capsule Collection

Η Happy Socks δίνει τη δική της ερμηνεία για το σύμπαν και όλους τους εντυπωσιακούς αστερισμούς του, μέσα από τη νέα συλλογή Zodiac Capsule Collection. Με 12 νέα σχέδια, ένα για κάθε ζώδιο—από τους φλογερούς Κριούς μέχρι τους ευφάνταστους Ιχθύες— αυτή η συλλογή υπόσχεται να αποκαλύψει το μέλλον του ανατρεπτικού κόσμου της μόδας σε κάθε γωνιά της γης.

Κατασκευασμένες από μαλακές ίνες TENCEL™ Modal*, που έχουν δημιουργηθεί από φιλικό προς το περιβάλλον ξύλο οξιάς από δάση αειφόρου διαχείρισης, αυτές οι κάλτσες είναι πιο φιλικές τόσο για τα άκρα όσο και για τον πλανήτη.

Ο νυχτερινός ουρανός και οι αμέτρητοι αστερισμοί εκεί ψηλά γοήτευσαν την ανθρωπότητα από τότε που ο πρώτος άνθρωπος σήκωσε το βλέμμα του για να τα αντικρύσει. Πολλές χιλιάδες χρόνια αργότερα, εμείς στην Happy Socks είμαστε εξίσου εντυπωσιασμένοι.

Happy Socks x Star Wars

Φέτος η Happy Socks παρουσιάζει τη νέα συλλογή Happy Socks x Star Wars, και οδηγεί τους θαυμαστές της εμβληματικής ταινίας του George Lucas σε μια περιπέτεια στον Γαλαξία των Χρωμάτων. Το εμβληματικό σύμπαν των Star Wars ξαναχτυπά σε συνδυασμό με τα ενεργητικά χρώματα της Happy Socks όπως το φωτεινό κίτρινο, το neon πράσινο και το φλογερό κόκκινο με φόντο το σκοτεινό απέραντο διάστημα. Μια διαγαλαξιακή συλλογή γεννιέται φέρνοντας το μήνυμα της ελπίδας και της ευτυχίας.

Η συλλογή Happy Socks x Star Wars θα αγγίξει κάθε θαυμαστή των θρυλικών ταινιών με πρωταγωνιστές που δε χρειάζονται συστάσεις: ο Master YodaTM, ο C-3POTM, ο R2-D2TM και φυσικά o αγαπημένος χαρακτήρας ChewieTM. Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει φως χωρίς σκοτάδι, ο Darth VaderTM, οι StormtroopersTM και το Death StarTM θα προσθέσουν επιπλέον Δύναμη στα βήματά σας

Η συλλογή περιλαμβάνει 8 μοναδικά σχέδια για ενήλικες, καθώς και 2 διαφορετικού μεγέθους συσκευασίες δώρου. Η παιδική συλλογή διαθέτει 4 σχέδια, που μπορούν να συνδυαστούν με τα σχέδια ενηλίκων, καθώς και μια συσκευασία δώρου με 3 σχέδια. Περπατήστε στη φωτεινή πλευρά ή ίσως ακόμα και να κάνετε μερικά προσεκτικά βήματα προς τη σκοτεινή!

Χριστούγεννα - Δώστε λίγο Ευτυχία

Αν η Happy Socks είχε μια υπερδύναμη, αυτή θα ήταν να αποτελεί το ιδανικό δώρο για όλους τους ανθρώπους που αγαπάτε, συμπεριλαμβανομένου και του γκρινιάρη ξάδερφου Henry. Όπως κάθε χρόνο, το brand δημιουργεί μια συλλογή από πολύ χριστουγεννιάτικές αλλά και πιο απλές κάλτσες και κουτιά δώρου με στόχο να κάνει την οικογένεια και τους φίλους σας να χαμογελάσουν. Για το 2023 η εορταστική καμπάνια χωρίζεται σε δύο drops. Το πρώτο επικεντρώνεται σε ωραία και διασκεδαστικά σχέδια για τα επερχόμενα party και το δεύτερο έχει σχεδιαστεί για να δώσει στυλ στη λίστα με τα δώρα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.