ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Γιορτάζουμε μαζί τις όμορφες στιγμές - η νέα καμπάνια της MODIVO


JTeam

28 Δεκεμβρίου 2023

Γιορτάζουμε μαζί τις όμορφες στιγμές - η νέα καμπάνια της MODIVO
Στη νέα καμπάνια η MODIVO δίνει μεγάλη έμφαση στον χρόνο που βιώνουμε με τους αγαπημένους μας

Ο χειμώνας είναι μια περίοδος που αξίζει να την περάσουμε με τους αγαπημένους μας. Γι' αυτό, στη νέα καμπάνια η MODIVO δίνει μεγάλη έμφαση στον χρόνο που βιώνουμε μαζί τους. Η χειμερινή καμπάνια της MODIVO μας εμπνέει να δημιουργούμε αξέχαστες στιγμές με αξέχαστες εμφανίσεις. Ο Δεκέμβριος είναι πάνω απ' όλα μια εποχή για να μοιραζόμαστε. Όχι μόνο με δώρα, αλλά και με καλοσύνη και θετική ενέργεια, οι οποίες διαχέονται σε όλους, ανεξάρτητα από το πώς θέλουν να περάσουν την ερχόμενη περίοδο. Όταν σκεφτόμαστε το τέλειο δώρο, αξίζει να λάβουμε υπόψη μας τις ατομικές ανάγκες του παραλήπτη ή τη διαχρονική αξία του δώρου μας. Αξίζει να αναζητήσεις έμπνευση στο modivo.gr, ειδικά στην ενότητα «Ένα μοναδικό δώρο».

Η περίοδος του καρναβαλιού και των συναντήσεων με φίλους έχει επίσης μια ξεχωριστή θέση στην καμπάνια της MODIVO. Φέτος, το multibrand εστιάζει κυρίως στα outfits που αποτελούνται από άνετα και ζεστά ρούχα σύμφωνα με την αισθητική: cozy style. Οι συλλογές Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου περιλαμβάνουν κομψά βραδινά φορέματα σε glitter obsession στυλ, άνετα πουλόβερ σε ανοιχτές κρεμ αποχρώσεις και μια σειρά από μοντέρνα αξεσουάρ που θα αναδείξουν κάθε ντύσιμο και θα προσθέσουν μια όμορφη πινελιά.

Ο κατάλογος των must-have για την πιο κοινωνική σεζόν του χρόνου περιλαμβάνει το εξαιρετικά stylish και διαχρονικό μπεζ πουκάμισο Babylon με βολάν, το εντυπωσιακό φόρεμα Max&Co σε βαθύ μαύρο χρώμα με ασυνήθιστο σχήμα, και το oversized εκρού μπουφάν Elisabetta Franchi με φαρδύ γιακά, το οποίο είναι το απόλυτο must της σεζόν.

Οι άνδρες θα εκτιμήσουν το κομψό πουπουλένιο μπουφάν από γυαλιστερό υλικό σε κυπαρισσί χρώμα από την Invicta ή την καρό ζακέτα σε βρετανικό στυλ με μονόγραμμα από την Tommy Hilfiger.

Η χριστουγεννιάτικη επιλογή της MODIVO δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς τις προτάσεις για παιδιά. Αυτές περιλαμβάνουν ένα αγαπημένο στα παιδιά πουπουλένιο μπουφάν από την Didriksons, ένα κομψό πουλόβερ GUESS με το εμβληματικό μονόγραμμα και μια φούστα με σκωτσέζικο καρό μοτίβο από την OVS. Αυτές οι επιλογές είναι ρούχα, που σίγουρα θα κρατήσουν για περισσότερες από μία σεζόν.

Για τη φετινή εορταστική και καρναβαλική περίοδο, η MODIVO θέλει να συνδημιουργήσει αξέχαστες στιγμές, ώστε η μόδα να γίνει μέρος των ιδιαίτερων ιστοριών όλων μας. Για περισσότερη έμπνευση επισκέψου την ιστοσελίδα modivo.gr και την εφαρμογή MODIVO.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS