ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Κρυώνεις; Κάντο όπως η Κέιτι Χολμς


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Ιανουαρίου 2024

Κρυώνεις; Κάντο όπως η Κέιτι Χολμς
Shutterstock
Αν κρυώνεις και εσύ, η Κέιτι Χολμς σου έχει τον πιο κομψό τρόπο να βγεις έξω από το σπίτι

Η θερμοκρασία έπεσε και στα βουνά χιονίζει. Ήρθε ο χειμώνας, ήρθε ο χειμώνας φωνάζουν εξτασιασμένοι στα χιονοδρομικά κέντρα και τρομαγμένοι στις πόλεις. Η αλήθεια είναι πως όταν σηκώνεσαι το πρωί από το ζεστό σου κρεβάτι και ετοιμάζεσαι να βγεις από το σπίτι, τότε ξεκινάς και σκέφτεσαι «Μα τι να φορέσω τώρα μέσα στο κρύο. Μην ανησυχείς! Η Κέτι Χολμς σου έχει τη λύση και είναι μια πολύ κομψή λύση.

Η γνωστή ηθοποιός Κέιτι Χολμς, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει fashion icon χάρη στην ταλαντούχα στιλίστριά της, μας δίνει το ελεύθερο να φορέσουμε το oversized καμηλό παλτό με τον μεγάλο γιακά, που λατρευόταν στα 80’s. Είναι versatile, είναι cool, είναι κομψό και φυσικά είναι ζεστό. Τυλίξου με αυτό και από μέσα μπορείς να φορέσεις αυτό που χρειάζεται για την ανάλογη περίσταση. Σίγουρα θα σε κρατήσει και ζεστή και στιλάτη, γιατί η Κέιτι ξέρει.

Στην παρακάτω gallery θα δεις τους 4 τρόπους με τους οποίους η Κέιτι συνδύασε το καμηλό παλτό της. Πάρε έμπνευση και πειραματίσου με την ασφάλεια της ζεστασιάς στο πλάι σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.