ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα maxi παλτό του χειμώνα - 5 στιλάτα κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιανουαρίου 2024

Shopping Alert: Τα maxi παλτό του χειμώνα - 5 στιλάτα κομμάτια
Instagram/rosiehw
Τα maxi παλτό που θα λατρέψεις τον χειμώνα

Τι πιο cozy και κομψό από το να τυλίγεσαι τον χειμώνα μέσα σε ένα maxi μάλλινο παλτό. Σε προστατεύει από το κρύο και σου αναβαθμίζει το στιλ στο λεπτό. Αν βγεις μια βόλτα για καφέ στο χέρι ή ποτό στο χέρι και δε βγάλεις το παλτό σου, δεν έχει καμία σημασία το τι θα βάλεις από μέσα. Θα το κρατάς κουμπωμένο, με ένα ωραίο κασκόλ και άνετα παπούτσια και κανείς δε θα καταλάβει αν εσύ φοράς τις ζεστές σου πιτζάμες.

Πέρα από την πλάκα, ένα maxi παλτό πάντα θα δίνει «αυτό το κάτι» που έλεγε και η Καιτούλα η Γαρμπή. Πάντα θα ανεβάζει σε άλλο level το σύνολο και θα κομπλιμεντάρει το look σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να είναι ένα oversized ή ένα military ή ένα με ζώνη στη μέση ή ένα δερμάτινο. Ό,τι και να αποφασίσεις να αγοράσεις, να ξέρεις πως θα είναι μια από τις πιο σημαντικές ενδυματολογικές αποφάσεις σου. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα 5 πιο στιλάτα maxi χειμερινά παλτό, τα οποία μπορείς να αγοράσεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Ivy Oak - Από μείγμα μαλλιού - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Stradivarius - Oversized - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Calvin Klein - Από μαλλί - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Babylon - Από μαλλί - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Malene Birger - Από μαλλί - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.