ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Celia Kritharioti Couture ss 2024: Η θάλασσα, η Ναόμι Κάμπελ και η Κοκό


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Ιανουαρίου 2024

Celia Kritharioti Couture ss 2024: Η θάλασσα, η Ναόμι Κάμπελ και η Κοκό
Η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη συλλογή της για την ss 2024 με το iconic μοντέλο Ναόμι Κάμπελ να ανοίγει το show

Ο οίκος μόδας Celia Kritharioti παρουσίασε την couture Spring/Summer 2024 συλλογή του στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Ελληνίδα σχεδιάστρια που μεγαλουργεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και της showbiz να είναι πελάτες της. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ναόμι Κάμπελ, το θρυλικό μοντέλο, που άνοιξε το show με ένα maxi ασημένιο φόρεμα, με ντραπέ και σκίσιμο.

Η couture Spring/Summer 2024 συλλογή της Σήλιας Κριθαριώτη είχε ως πηγή έμπνευσης τον βυθό της θάλασσας, όπως ήταν εμφανές και από την αρχή λόγω του παραμυθένιου σκηνικού που κατασκευάστηκε για χάρη της στο Pavillon Cambon Capucines. «Deep Sea» λοιπόν και μπλε, aqua, πράσινο, ροζ, μωβ, χρυσό, ασήμι και κίτρινο σε οργάντζα και μεταξωτό τούλι συνθέτουν μια συλλογή που εξυμνεί τη θάλασσα.

Jenny.Gr

«Σε έναν κόσμο όπου η θάλασσα δεν είναι απλώς ένα σκηνικό, αλλά μια πηγή έμπνευσης, είμαστε υποχρεωμένοι να αναλογιστούμε τον αντίκτυπο των επιλογών μας. Το κάλεσμα να διατηρούμε τους ωκεανούς μας καθαρούς αντηχεί μέσα από τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, συμβολίζοντας την αρμονία μεταξύ της ομορφιάς και του περιβάλλοντος που μας γεννά εκ νέου», αναφέρθηκε για το show του οίκου Celia Kritharioti.

Το show άνοιξε ένα από τα μεγαλύτερα icons της μόδας, το supermodel των 90’s Ναόμι Κάμπελ, η οποία είχε ξανασυνεργαστεί με τη σχεδιάστρια το 1998 σε μια ακόμα couture συλλογή. Εκτός όμως από την λαμπερή Ναόμι είδαμε και άλλους δύο θρύλους του modeling, την Κοκό Ρόχα και την Κάντις Σουάνπολ να περπατούν στην πασαρέλα με την χαρακτηριστική τους δυναμική. Οι δημιουργίες της Κριθαριώτη ήταν πιστές στο ύφος του οίκου, εξαιρετικά glam, θηλυκές, με άψογη εφαρμογή και ραφή και φυσικά πολλή χαρά. Είδαμε διαφάνειες, κρύσταλλα, κεντήματα, αστερίες, κοχύλια, κοράλλια και όλα όσα ονειρευόμαστε να φοράμε σε έναν luxury και glam εξωτικό προορισμό. Το make up της επίδειξης επιμελήθηκε ο Patrick Ta και η Μαρία Νικολουδάκη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.