ΣΤΙΛ FASHION NEWS

New York Fashion Week: Το Φθινόπωρο του '24, η μεγαλύτερη τάση θα 'ναι η αυτοπεποίθηση


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2024

New York Fashion Week: Το Φθινόπωρο του '24, η μεγαλύτερη τάση θα 'ναι η αυτοπεποίθηση
Τα highlights της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης είναι εδώ

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024/25 ολοκληρώνεται αύριο και έχει δώσει χώρο σε 70 σχεδιαστές –ήδη διακεκριμένους αλλά και ανερχόμενους- να αναδείξουν το έργο τους.

Οι οίκοι, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, περνούν σε μία εποχή –μία εποχή αλλαγής, στην οποία θα επικεντρωθούν στις ισχυρές σχέσεις με τους καταναλωτές. Και επί τέσσερις ημέρες, βλέπουμε πως η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για να το καταφέρουν. Η αυτοπεποίθηση είναι, επίσης, η μεγάλη πρωταγωνίστρια αυτού του μεγάλου fashion party.

Willy Chavarria Fall 2024

Ο Γουίλι Τσαβαρία δουλεύει πάντα με τους δικούς του όρους. Έχει πάρει το αμερικανικό Ivy prep και το έκανε προσβάσιμο σε όλους. Τα ρούχα του αντικατοπτρίζουν μία πτυχή της πραγματικότητας –από αυτήν εμπνέεται, άλλωστε. Τα ενισχύει μέσα από την φαντασία του και τα απογειώνει, κάνοντάς τα ταυτόχρονα άνετα, πρακτικά και εντυπωσιακά.

Collina Strada Fall/Winter 2024

Η Χίλαρι Τέιμουρ πάντρεψε τη θηλυκότητα με την ψυχεδέλεια. Για το show της, περπάτησαν οι φίλοι της κι η οικογένεια που διάλεξε, ενώ η έννοια της συμπερίληψης κυριαρχούσε. Η Τέιμουρ δεν συμβιβάστηκε ποτέ και παραμένει πιστή στο όραμά της, αλλά και στην αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα.

Eckhaus Latta Fall/Winter 2024 RTW

Εδώ έχουμε pencil skirts και faux-fur collar jackets, πλεκτά με μπαλώματα που μοιάζουν τέλεια ατελή και looks ιδανικά για κάθε ενήλικα που δεν έχει ιδέα τι θα κάνει με τη ζωή του, και δεν έχει κανένα πρόβλημα αυτό.

Proenza Schouler Fall 2024

Οι σχεδιαστές Τζακ Μακάλοου και Λάζαρο Χερνάντες έχουν καθιερωθεί πλέον στην ελίτ της Νέας Υόρκης, κι έχουν βρει αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς. Μας έδωσαν αστρικά πανωφόρια για το φθινόπωρο, με off-klitter λαιμόκοψη και κουκούλες. Μας έδωσαν, επίσης, αποδομημένα πλεκτά ιδανικά για όλους όσοι είναι αποφασισμένοι να υιοθετήσουν το quiet luxury και φέτος.

Altuzarra Fall 2024

Ο Τζόζεφ Αλτουζάρα παρουσίασε τη συλλογή για τα 15 χρόνια του brand και τα ρούχα του είχαν αέρα βγαλμένο από τα 40s. Κομψά χωρίς κόπο, κλασικά και ταυτόχρονα διαφορετικά –ήταν μία collection βαθιά προσωπική για τον σχεδιαστή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.