ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κλόντια Σίφερ είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα ss2024 καμπάνια του οίκου Versace


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

16 Φεβρουαρίου 2024

Η Κλόντια Σίφερ είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα ss2024 καμπάνια του οίκου Versace
Versace
Η Versace και η Κλόντια Σίφερ ξανά μαζί 30 χρόνια μετά την πρώτη της φωτογράφηση για τον Τζιάνι Βερσάτσε

Για ακόμα μια φορά το δίδυμο Versace και Κλόντια Σίφερ «ξαναχτυπά». Αυτή τη φορά, το supermodel των 90’s, που πρωταγωνίστησε σε πάρα πολλές καμπάνιες του brand δύο δεκαετίες πριν, έρχεται να γίνει και πάλι το πρόσωπο του οίκου 30 χρόνια μετά την πρώτη της φωτογράφηση για τον Τζιάνι Βερσάτσε.

Για να παρουσιάσει την τελευταία του συλλογή, η Versace προσέλαβε ένα εξαιρετικό cast από μοντέλα, τα οποία αντιπροσωπεύουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Προφανώς και το κεντρικό πρόσωπο είναι η Κλόντια Σίφερ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, εξάλλου, περπάτησε στην πασαρέλα για να κλείσει το ss2024 show του οίκου, μετά από μια πεντάχρονη αποχή από τα catwalks. Το να εμφανιστεί στην καμπάνια ήταν και μια λογική συνέχεια.

«Η δύναμη αυτών των γυναικών ντυμένων με τις θρυλικές γραμμές και υφάσματα του οίκου…Η Λόλι, η Μόνα και η θρυλική Κλόντια» είπε η creative director της Versace, Ντονατέλα Βερσάτσε, για τη νέα καμπάνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.