ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η ΑΙ καμπάνια της Etro μας ταξιδεύει στα πέρατα της ανθρώπινης φαντασίας


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Ιανουαρίου 2024

Η ΑΙ καμπάνια της Etro μας ταξιδεύει στα πέρατα της ανθρώπινης φαντασίας
Etro
Ο οίκος μόδας Etro μας πήγε ένα φανταστικό ταξίδι με τη βοήθεια του AI

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο creative director της Etro, Μάρκο Ντε Βιντσέζο, μας ταξίδεψε σε ένα ιταλικό καλοκαίρι με vintage αισθητική. Αυτή τη σεζόν, για την Spring/Summer 2024 συλλογή του οίκου, αποφάσισε να μας πάει στο «Πουθενά» ή όπως η Etro θέλει να το βλέπει, στα όρια της ανθρώπινης φαντασίας.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη συνεργασία digital καλλιτεχνών, AI και της Σίλβια Μπανταλότι και παρουσιάζει την τελευταία συλλογή του οίκου μέσα από μια σειρά φανταστικών σκηνών. Σε αυτές τις εικόνες ο χρόνος σταματάει να υπάρχει, έναστροι ουρανοί, φύση και αιθέρια τοπία δημιουργούν έναν μαγικό κόσμο στον οποίο οι δυνατότητες των ανθρώπων και της τεχνολογίας συνυπάρχουν αρμονικά.

Η συλλογή από μόνη της βοηθάει στο concept της καμπάνιας, εφόσον έχει έντονα, prints με παραστάσεις από τη «μητέρα φύση», όπως και έντονα, φωτεινά χρώματα. Δες την καμπάνια της Etro για την Spring/Summer 2024 συλλογή της στην παρακάτω gallery.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.