ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ντύσε το καλοκαίρι σου με κομμάτια του βιώσιμου brand Liuba Style και αγκάλιασε τη διαχρονικότητα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Απριλίου 2024

Ντύσε το καλοκαίρι σου με κομμάτια του βιώσιμου brand Liuba Style και αγκάλιασε τη διαχρονικότητα
Το Liuba Style είναι ένα βιώσιμο ελληνικό brand που ειδικεύεται στα διαχρονικά και ποιοτικά ρούχα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη έχεις αρχίσει να φαντάζεσαι τον εαυτό σου στις διακοπές, όπως και τη νέα σου γκαρνταρόμπα και τα νέα looks που θέλεις να δημιουργήσεις. Αέρινα, ανάλαφρα, στιλάτα και κατάλληλα για το ελληνικό καλοκαίρι. Αυτή τη σεζόν όμως δώσε σημασία και στο ύφασμα, εκτός από τη γραμμή και το χρώμα του ρούχου. Το ύφασμα είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας καθώς έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα σου και, αν μη τι άλλο, θέλεις να είναι από φυσικά υλικά.

Και γιατί να μη το πας και ένα βήμα παραπέρα; Πέρα δηλαδή από τα φυσικά υφάσματα, επίλεξε κομμάτια που έχουν κατασκευαστεί με υπεύθυνες πρακτικές παραγωγής και προάγουν τη βιωσιμότητα στη μόδα. Όχι, δεν είναι απλά μια τάση της εποχής, είναι αναγκαιότητα και ευθύνη όλων να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Τα brands τα οποία έχουν στον πυρήνα τους τη βιωσιμότητα καλό είναι να τα έχουμε ως παράδειγμα και να τα στηρίζουμε όσο μπορούμε. Και τελικά, είσαι ό,τι φοράς;

Jenny.Gr

Συνήθως τα brands που ασχολούνται με τη βιώσιμη μόδα δημιουργούν κομμάτια τα οποία είναι διαχρονικά και κλασικά, με το προσωπικό twist του κάθε brand. Δεν αναλώνονται σε εφήμερες τάσεις και viral trends, αλλά δίνονται ολόψυχα στη μάχη για μια πιο οικολογική γκαρνταρόμπα με λιγότερα, αλλά πιο ποιοτικά κομμάτια. Φυσικά μπορείς ακόμα και με λιγότερα ρούχα να δημιουργήσεις τα looks του καλοκαιριού και να είσαι στιλάτη και ανάλαφρη, απλά τώρα θα είσαι και περήφανη για τις επιλογές σου.

Αν λοιπόν το αποφάσισες και θέλεις, ξεκινώντας από αυτό το καλοκαίρι, να επενδύσεις σε κομμάτια που προέρχονται από φυσικά υλικά και brands τα οποία μας οδηγούν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, τότε το brand Liuba Style είναι μονόδρομος. Το Liuba Style είναι ένα ελληνικό brand, το οποίο μαζί με την creative director Liuba, προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει μαζί του στον επαναπροσδιορισμό της πολυτέλειας και να κάνουν μια θετική διαφορά μέσω των επιλογών τους στη μόδα. Η creative director και ιδρύτρια ειδικεύεται στη χρήση φυσικού μεταξιού και αυτό διαφοροποιεί το brand, συν φυσικά την εφαρμογή υπεύθυνων πρακτικών παραγωγής.

Με έμφαση στα τολμηρά σχέδια και τα ζωηρά χρώματα, οι συλλογές της Liuba Style αντανακλούν ένα αρμονικό μείγμα κλασικής κομψότητας και σύγχρονης φινέτσας. Από αέρινα φορέματα μέχρι εντυπωσιακά ολόσωμα jumpsuits, κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δυνατότητα στην κάθε γυναίκα να εκφράζει το δυναμισμό και τη θηλυκότητά της με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο. Η καλοκαιρινή συλλογή είναι ιδανική για το ελληνικό καλοκαίρι και σέβεται το περιβάλλον χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ ή την ποιότητα. Ντύσε λοιπόν το καλοκαίρι σου με κομμάτια του βιώσιμου brand Liuba Style και αγκάλιασε τη διαχρονικότητα, την κομψότητα και τα δώρα που μας δίνει η φύση.


Ακολούθησε το Liuba Style στο Instagram για να μένεις up-to-date με κάθε νεότερο.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.