ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Skims βάζει στο επίκεντρο τον γυναικείο αθλητισμό και το WNBA


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Μαΐου 2024

Η Skims βάζει στο επίκεντρο τον γυναικείο αθλητισμό και το WNBA
Instagram/skims
Η Skims αποφάσισε να γίνει (και) sporty

Η Skims, η εταιρεία εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν, αποφάσισε να βάλει στο επίκεντρο της νέας της καμπάνιας γυναίκες μπασκετμπολίστριες από το WNBA, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία του brand με την league.

Jenny.Gr
Instagram/skims

«Ως τα επίσημα εσώρουχα του WNBA, τα Skims είναι όσο άνετα μπορεί να γίνει» αναφέρει η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με την ανάρτηση ενός video, στο οποίο οι μπασκετμπολίστριες φορούν τις nude αποχρώσεις του brand και της σειράς του «Fits Everybody». Στις φωτογραφίες επίσης οι παίκτριες φορούν εσώρουχα από την ίδια σειρά, σε αποχρώσεις που ταιριάζουν στους διαφορετικούς τόνους των δέρματών τους. Φυσικά για την καμπάνια βγήκαν και special WNBA x Skims μπάλες στα χρώματα των εσωρούχων.

«Να επευφημούμε γυναίκες και γυναίκες στα αθλήματα είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη Skims» είπε η Κιμ Καρντάσιαν στο Δελτίο Τύπου. Συνεχίζει λέγοντας πως η εταιρεία της «είναι ταγμένη στην συμπερίληψη, στην εκπροσώπηση και στη γυναικεία ενδυνάμωση, οι οποίες είναι αξίες που μοιράζεται με το WNBA».

Αφού διάβασες για τη νέα συνεργασία της Skims, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.