ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Αν Χάθαγουεϊ: Με «οικονομικό» φόρεμα και πανάκριβα κοσμήματα στο event της Bulgari


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Μαΐου 2024

Αν Χάθαγουεϊ: Με «οικονομικό» φόρεμα και πανάκριβα κοσμήματα στο event της Bulgari
GETTY IMAGES
Η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ έκανε τη διαφορά στο event της Bulgari και μας άρεσε πολύ

Η Αν Χάθαγουεϊ έκανε μεγάλο buzz με την τελευταία της ενδυματολογική επιλογή και ακόμα περισσότερο για το brand που φορούσε. Η ηθοποιός βρέθηκε στη Ρώμη για το Bulgari Aeterna High Jewelry Brand Event και φωτογραφήθηκε πολλές φορές με το cool και θηλυκό λευκό της φόρεμα και τα λαμπερά της κοσμήματα.

Μπορεί τα κοσμήματα του οίκου Bulgari, που φορούσε η Αν Χάθαγουεϊ, να κοστίζουν όσο ένα σπίτι στην Άνω Κυψέλη, αλλά το φόρεμά της ήταν από ένα -σχετικά- οικονομικό brand. Η ηθοποιός λοιπόν αποφάσισε να βάλει στο σημαντικό αυτό event ένα φόρεμα από την Gap, custom-made βέβαια και σχεδιασμένο από τον Ζακ Πόζεν, το νέο creative director και executive vice president του brand. Κλασικό με ένα μοντέρνο twist, το λευκό φόρεμα ήταν ένα ασύμμετρο με shirt-dress από 100% οργανικό βαμβάκι, με ένα λευκό κορσέ να ξεπροβάλει από τα ανοιχτά κουμπιά. Η Αν Χάθαγουεϊ ολοκλήρωσε το look της με λευκές γόβες και -όπως είπαμε παραπάνω- πολλά λαμπερά κοσμήματα του οίκου Bulgari.

«Το φόρεμα μιμείται την κατασκευή του γιακά του πουκαμίσου, αλλά προσθέτει και ένα θηλυκό twist με την στενή μέση και τον κορσέ» αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

Jenny.Gr
Instagram/gap

Αφού διάβασες για τι φόρεσε η Αν Χάθαγουεϊ, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.