ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μπέλα Χαντίντ: «Αγκαλιάζει» την τάση της διαφάνειας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Μαΐου 2024

Μπέλα Χαντίντ: «Αγκαλιάζει» την τάση της διαφάνειας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών
SPLASH via Ideal Image
Η Μπέλα Χαντίντ «κλέβει» τα φλας στην πρεμιέρα της ταινίας The Apprentice

Η Μπέλα Χαντίντ κέρδισε τα βλέμματα με την ενδυματολογική της επιλογή -για ακόμη μια φορά- αμέσως μόλις πάτησε το πόδι της πάνω στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών. Το μοντέλο παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Apprentice, κάνοντας μια εμφάνιση, που θύμιζε πολύ τις παλιές καλές εποχές όπου συνεργαζόταν με τον ταλαντούχο στιλίστα Λο Ρόουτς.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η Μπέλα Χαντίντ λοιπόν επέλεξε να φορέσει ένα κομμάτι από την συλλογή fall 2024 του Άντονι Βακαρέλο για τον οίκο Saint Laurent. Ένα φόρεμα σε αποχρώσεις της σοκολάτας γάλακτος και εντελώς διάφανο. Σε γραμμή body-con και μήκος midi, το σοκολά φόρεμα με τα ντραπαρίσματα και τους κόμπους στο μπροστινό μέρος συζητήθηκε πολύ. Η Μπέλα Χαντίντ ολοκλήρωσε το σύνολο με καφέ λουστρίνι γόβες και διαμαντένιο κολιέ.

Το trend με τη διαφάνεια έχει κατακλείσει τα κόκκινα χαλιά τα τελευταία χρόνια και ήταν το βασικό θέμα της fall 2024 συλλογής του Saint Laurent.

Αφού διάβασες τι φόρεσε η Μπέλα Χαντίντ, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.