ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Σιένα Μίλερ: Παραμένει η boho queen που όλοι λατρεύουμε - Το αέρινο look της στο Φεστιβάλ των Καννών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Μαΐου 2024

Σιένα Μίλερ: Παραμένει η boho queen που όλοι λατρεύουμε - Το αέρινο look της στο Φεστιβάλ των Καννών
SPLASH via Ideal Image
Η ηθοποιός Σιένα Μίλερ κρατάει ακόμα των τίτλο της boho queen που της δόθηκε στα 00's

Και το Φεστιβάλ των Καννών συνεχίζεται τροφοδοτώντας μας συνεχώς με ενδιαφέροντα looks πάνω στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Αυτή τη φορά η boho queen ηθοποιός, Σιένα Μίλερ, τράβηξε τα βλέμματα με την αέρινη εμφάνισή της και την χαριτωμένη συνοδό της στην πρεμιέρα της ταινίας Horizon: An American Saga.

Η Σιένα Μίλερ επέλεξε για την πρεμιέρα στο Palais des Festival ένα εντελώς boho κομμάτι, από την Χιμένα Καμάλι για τον οίκο μόδας Chloé. Στο χρώμα του ουρανού, με διαφάνειες και βολάν, το φόρεμα κατόρθωσε να «κλέψει» τα φλας και να μας κάνει να ονειρευόμαστε καλοκαιρινά βράδια με κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Η κάπα στο πάνω μέρος και το γαλάζιο εσωτερικό body ήταν αυτά που ξεχώρισαν στο σύνολο. Ένα διαμαντένιο κολιέ και ασημένια σανδάλια ολοκλήρωσαν το look, το οποίο ήταν επιμελώς ατημέλητο και μας έκανε να φωνάζουμε «Σιένα είσαι το boho είδωλο των 00’s και σ’ αγαπάμε».

Αυτή τη φορά η ηθοποιός αποφάσισε να πάρει μαζί της στο Φεστιβάλ και την εντεκάχρονη κόρη της, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με μεγάλη επιτυχία.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Αφού διάβασες τι φόρεσε η Σιένα Μίλερ, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.