ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Άνια Τέιλορ Τζόι «κλέβει» για ακόμα μια φορά τα φλας στο Φεστιβάλ των Καννών


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Μαΐου 2024

Η Άνια Τέιλορ Τζόι «κλέβει» για ακόμα μια φορά τα φλας στο Φεστιβάλ των Καννών
SPLASH via Ideal Image
Η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι και πρωταγωνίστρια της ταινίας Furiosa: A Mad Max Saga φόρεσε Jil Sander και μας άρεσε πάρα πολύ

Το 77ο Φεστιβάλ των Καννών έχει ξεκινήσει και τα ενδιαφέροντα looks σε πρεμιέρες, κόκκινο χαλί και όχι μόνο, διαδέχονται το ένα το άλλο. Αυτή τη φορά τα φλας τα κέρδισε η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Furiosa: A Mad Max Saga, στο πρωινό photocall στο Palais des Festivals, με ένα ακόμα σύνολο σε λευκές αποχρώσεις.

Η Άνια Τέιλορ Τζόι αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα edgy tweed ταγιέρ σε κρεμ χρώμα από τον Jil Sander. Το σακάκι ήταν cropped και η φούστα pencil με χαμηλή μέση, τα οποία είχαν στα τελειώματα κρόσια που έμοιαζαν με ξέφτια, μάλλον για να συνδυάσουν τον post-apocalyptic χαρακτήρα της ταινίας σε ένα τόσο preppy σύνολο.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Το στοιχείο όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το λαμπερό beanie της, το οποίο ήταν εντελώς εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1920, επίσης από το ίδιο brand. Πολύ μικρές χάντρες και λαμπερά κρόσια, που χάνονταν μέσα στα μακριά κατάξανθα μαλλιά της, ήταν η τέλεια αντίθεση για το dark smoky μακιγιάζ της ηθοποιού. Η Αν Τέιλορ ολοκλήρωσε το μονοχρωματικό look της με λευκά strappy πέδιλα, διαμαντένια δαχτυλίδια και μια διαμαντένια καρφίτσα.

Jenny.Gr
Instagram/jilsander

Αφού διάβασες τι φόρεσε η Άνια Τέιλορ Τζόι, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.