ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Σαρλότ Κασιράγκι: Φόρεσε την bridal white τάση στις Κάννες και κέρδισε το «βραβείο» της πιο καλοντυμένης


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Μαΐου 2024

Σαρλότ Κασιράγκι: Φόρεσε την bridal white τάση στις Κάννες και κέρδισε το «βραβείο» της πιο καλοντυμένης
Η Σαρλότ Κασιράγκι φοράει Chanel στο Φεστιβάλ των Καννών και μας αρέσει πάρα πολύ

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για trends στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, τότε το μεγαλύτερο θα ήταν σίγουρο το bridal white. Τα λευκά ρούχα είχαν την τιμητική τους στις πρεμιέρες και στα photocalls, με την Σαρλότ Κασιράγκι να κερδίζει το «βραβείο» της πιο καλοντυμένης. Η Σάρλοτ Κασιράγκι, η ενδέκατη στη σειρά για τον θρόνο του Μονακό, φόρεσε το trend του bridal white με τον πιο αριστοκρατικό τρόπο επιλέγοντας ένα ολόλευκο φόρεμα από τον οίκο μόδας Chanel.

Η Σαρλότ είναι εγγονή της Πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι, οπότε το να ντυθεί εντυπωσιακά για το φεστιβάλ των Καννών «κυλάει» στις φλέβες της. Η ενδυματολογική της επιλογή θα έκανε την γιαγιά της πολύ χαρούμενη, μιας και ήταν από τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής του οίκου Chanel και τη σεζόν 2020, με boatneck ντεκολτέ και διακριτικό σκίσιμο στο πόδι. Το λευκό βαμβακερό φόρεμα είχε χοντρές τιράντες και πιέτες, με ασημένιες λεπτομέρειες στο μπούστο. Η εξαιρετικά σύγχρονη drop-waist, τα μινιμαλιστικά κοσμήματα και αξεσουάρ δημιούργησαν μια πολύ φρέσκια, σικάτη και μοντέρνα εικόνα.

Jenny.Gr

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.