ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η BERSHKA συνεργάζεται με τη Major League Soccer (MLS)


JTeam

22 Μαΐου 2024

Η BERSHKA συνεργάζεται με τη Major League Soccer (MLS)
Η BERSHKA συνεργάζεται με τις Inter Miami CF, LA Galaxy και New York Red Bulls σε μια κολεξιόν μόδας που συνδυάζει το αθλητικό πνεύμα με τις τελευταίες τάσεις

Η BERSHKA συνεχίζει τη σύμπραξή της με μια νέα κολεξιόν σε συνεργασία με τη Major League Soccer (MLS) στις ΗΠΑ, η οποία φέρνει τις τάσεις του σήμερα κοντά στα καλύτερα στοιχεία του αθλητισμού.

Με σύγχρονες γραμμές, ρετρό αναφορές και επιρροές από το Y2K, τα ρούχα της κολεξιόν παίζουν με τα οικόσημα και τα χρώματα των τριών βασικών ομάδων της MLS: Inter Miami CF (ροζ, λευκό, μαύρο και γκρι), LA Galaxy (ναυτικό μπλε, κίτρινο και λευκό) και New York Red Bulls (κόκκινο, μαύρο και λευκό).

Για τις γυναίκες, η κολεξιόν συνδυάζει τις αθλητικές εικόνες της δεκαετίας του 2000 με μια φρέσκια χρήση του οικόσημου: δυναμικά σχέδια που αποτυπώνουν την ουσία του σύγχρονου urban στιλ.

Jenny.Gr

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ για τους άνδρες κυμαίνονται από το πιο μοντέρνο στιλ, που συνδυάζει αθλητικές μπλούζες με tailored γραμμές, μέχρι ένα streetwear look που παραμένει μπροστά από τις τάσεις.

Προς τιμήν του παθιασμένου fandom που χαρακτηρίζει την MLS και τους οπαδούς των Inter Miami CF, LA Galaxy και New York Red Bulls, αυτή η κολεξιόν θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όρια του αγωνιστικού χώρου και να μεταφέρουμε αυτό το παθιασμένο πνεύμα σε νέους ορίζοντες.

Η συνεργασία αυτή γιορτάζει την ποδοσφαιρική κουλτούρα και τον αντίκτυπό της στη μόδα, προσφέροντας στους οπαδούς του αθλητισμού και της μόδας έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης.

Όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της κολεξιόν BERSHKA με τις Inter Miami CF, LA Galaxy και New York R είναι διαθέσιμα στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα BERSHKA.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.