ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το THEMIS-Z γιορτάζει λανσάρισμα στο πολυτελές κατάστημα Joseph του Λονδίνου


JTeam

23 Μαΐου 2024

Το THEMIS-Z γιορτάζει λανσάρισμα στο πολυτελές κατάστημα Joseph του Λονδίνου
Η THEMIS Z, η διάσημη μάρκα πολυτελούς lifestyle, είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει το λανσάρισμά της στο διάσημο κατάστημα Joseph στο Λονδίνο

Αυτό το σημαντικό ορόσημο τοποθετεί το brand THEMIS Z ανάμεσα σε μια σεβαστή σειρά από εμβληματικές μάρκες και σχεδιαστές που έχουν κοσμήσει την ιστορική ιστορία του Joseph, συμπεριλαμβανομένων των Alaïa και John Galliano.

Το Joseph βρίσκεται στο 77 Fulham Road, και είναι γνωστό για την απαιτητική επιλογή του σε κομμάτια που αφορούν τη μόδα και είναι διαχρονικά. Το λανσάρισμα του brand THEMIS Z σε αυτή την αξιόλογη τοποθεσία υπογραμμίζει την αυξανόμενη επιρροή της μάρκας και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι της παγκόσμιας επέκτασής της.

Για να τιμήσει αυτή τη συναρπαστική περίσταση, ολόκληρη η πρόσοψη και τα παράθυρα του Joseph έχουν μεταμορφωθεί από τη ζωντανή και υποβλητική συλλογή Alefkandra. Γνωστή για τα τολμηρά μοτίβα και τις εντυπωσιακές χρωματικές παλέτες της, η συλλογή Alefkandra φέρνει ένα κομμάτι της Μεσογείου στην καρδιά του Λονδίνου, μαγνητίζοντας τους περαστικούς και τους αγοραστές.

Jenny.Gr

Η εκδήλωση για το λανσάρισμα γιορτάστηκε με ένα αποκλειστικό κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε το κατάστημα, στο οποίο παρευρέθηκαν experts της μόδας, influencers και πιστοί θαυμαστές του brand THEMIS Z. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια βραδιά κομψότητας και έμπνευσης, αντανακλώντας τη δέσμευση της μάρκας να συνδυάζει την πολυτέλεια με ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό όραμα.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να μας παρουσιάζει το Joseph, ένα κατάστημα που έχει λανσάρει μερικά από τα πιο επιδραστικά ονόματα της μόδας», δήλωσε η Θέμις Ζουγανέλη, ιδρύτρια brand THEMIS Z. «Αυτή η συνεργασία αποτελεί απόδειξη της διαχρονικής απήχησης και της παγκόσμιας γοητείας των σχεδίων μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το πνεύμα της Μεσογείου στο Λονδίνο και θα μοιραστούμε την τελευταία μας συλλογή με ένα νέο κοινό».

Το λανσάρισμα στο Joseph δεν σηματοδοτεί απλώς μια νέα συνεργασία λιανικής πώλησης, αλλά μια γιορτή της μόδας ως μορφή τέχνης και πολιτιστικής έκφρασης.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS