ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η BERSHKA και η SSSTUFFF παρουσιάζουν τη δεύτερη συλλογή τους, μετά την επιτυχία της αρχικής τους συνεργασίας


JTeam

4 Ιουνίου 2024

Η BERSHKA και η SSSTUFFF παρουσιάζουν τη δεύτερη συλλογή τους,  μετά την επιτυχία της αρχικής τους συνεργασίας
Μετά την επιτυχία της αρχικής τους κυκλοφορίας, η BERSHKA παρουσιάζει την BERSHKA x SSSTUFFF, τη νέα συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την SSSTUFFF

Εμποτισμένη με την πνευματώδη ειρωνεία που χαρακτηρίζει το brand με έδρα τη Βαρκελώνη, η συλλογή γεφυρώνει τη μόδα, την κοινότητα και την καθημερινότητα των καλοκαιρινών παραθαλάσσιων διακοπών.

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει τη μοναδικά αναγνωρίσιμη δημιουργικότητα της SSSTUFFF με το ξεχωριστό στυλ της BERSHKA, επαναπροσδιορίζοντας για άλλη μια φορά τα όρια της μόδας και του χιούμορ. Η συλλογή αντλεί έμπνευση από τις διακοπές στην παραλία, επιτυγχάνοντας μια λεπτή ισορροπία μεταξύ του συνηθισμένου και του ασυνήθιστου. Ενσωματώνει στοιχεία που προκαλούν νοσταλγία από το παρελθόν και προσμονή για τις επερχόμενες καλοκαιρινές ημέρες που βρίσκονται μπροστά μας.

Αυτή η δεύτερη κυκλοφορία της BERSHKA x SSSTUFFF αποτελείται από 34 διαδραστικά κομμάτια εμπνευσμένα από όλα τα στοιχεία του καλοκαιριού, με ιδιαίτερη έμφαση στα κιτς στοιχεία της παραλίας και τα σουβενίρ. Τα κομμάτια διαθέτουν χαρακτηριστικά σλόγκαν από καταστήματα αναμνηστικών, υφές που μοιάζουν με πετσέτες, παγωτά και υποθαλάσσια μοτίβα, μεταξύ άλλων.

Jenny.Gr

«Η συλλογή σχεδιάστηκε για να ενσωματώσει τη φλογερή γοητεία της SSSTUFFF για τα κιτς, iconic στοιχεία, με τα καταστήματα αναμνηστικών να λειτουργούν ως επιτομή αυτού του θέματος για το καλοκαίρι. Στέκονται ως κατεξοχήν αξιοθέατα, προσελκύοντας αθόρυβα τους επισκέπτες με τις εκλεκτές προφορές τους. Λατρεύουμε αυτή τη μαγνητική έλξη και όλα τα iconic στοιχεία που προσφέρουν» αναφέρει η Ho.

Επιπλέον, τηρώντας τη δέσμευσή τους για διαδραστικότητα, «επιδιώξαμε να συμπεριλάβουμε επιλεγμένα κομμάτια που καλούν τους καταναλωτές να ασχοληθούν μαζί τους. Πάρτε για παράδειγμα, την πλεκτή «πετσέτα» - είναι περισσότερο από ένα αξεσουάρ. Είναι μια πρόσκληση για μεταμόρφωση, επιτρέποντας στους καταναλωτές να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό μπλουζάκι ή το δικό τους ζευγάρι κάλτσες και γιλέκο», λέει η Jepi.

Το δεύτερο κομμάτι της συλλογής ‘BERSHKA x SSSTUFFF’ είναι τώρα διαθέσιμο στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.