ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Emily In Paris επιστρέφει και η μόδα πρωταγωνιστεί - Φωτογραφίες από την 4η σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Ιουνίου 2024

Το Emily In Paris επιστρέφει και η μόδα πρωταγωνιστεί - Φωτογραφίες από την 4η σεζόν
Netflix
Αν αναρωτιέσαι πώς θα εξελιχθεί στιλιστικά η Έμιλι στο Emily In Paris, έχουμε αρκετές φωτογραφίες για να πάρεις μια πρώτη γεύση

Μετά από μια μακροχρόνια (δύσκολη για τους fans) αναμονή, το Emily In Paris επιστρέφει στο Netflix με το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν να προβάλλεται στις 15 Αυγούστου. Φυσικά και είμαστε πάρα πολύ περίεργοι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η τριγωνική σχέση μεταξύ Έμιλι, Γκάμπριελ και Καμί, αλλά περισσότερο (έλα πες της αλήθεια) μας «καίει» να δούμε όλα τα νέα σύνολα που θα φοράει η Έμιλι και η παρέα της.

Η θρυλική ενδυματολόγος Πατρίτσια Φίλντ, η οποία εργάστηκε στο Emily In Paris στις δύο πρώτες σεζόν, επιβεβαίωσε ότι η ντουλάπα της Έμιλι είναι γεμάτη με ζωντανά prints, έντονα χρώματα και δυναμικές γραμμές. Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με το στιλ των Γαλλίδων και λατρεύει να κάνει εντύπωση με τα ρούχα της.

Το Netflix λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν και μέσα από αυτές μπορούμε να δούμε τη μόδα των χαρακτήρων. Από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται πως η Έμιλι έχει ωριμάσει στιλιστικά και έχει ξεκινήσει να παίζει πολύ περισσότερο με τις υφές, παρά με τα prints. Δίνει σημασία σε style icons τους παρελθόντος και φυσικά αγκαλιάζει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα βασικά κομμάτια.

Δες στις παρακάτω φωτογραφίες και εσύ τις ενδυματολογικές επιλογές των χαρακτήρων στην τεταρτη αυτή σεζόν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.