ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Falconeri Pure Cashmere: Amalfi Coast – Καλοκαίρι 2024


JTeam

17 Ιουνίου 2024

Falconeri Pure Cashmere: Amalfi Coast – Καλοκαίρι 2024
H Falconeri παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2024 Λινό και Crochet. Αυτή τη σεζόν, η συλλογή επικεντρώνεται στα ενδύματα που είναι ιδανικά για την αντιμετώπιση των ζεστών καλοκαιρινών ημερών με έναν κομψό και cool τρόπο.

To υποβλητικό σκηνικό τoυ Amalfi, ενός μαγευτικού τοπίου, είναι το φόντο μιας ιστορίας ενός νεαρού ζευγαριού που ανακαλύπτει τη φυσική του ομορφιά. Οι λήψεις, γυρισμένες σε παραδοσιακά εστιατόρια, ηλιόλουστες παραλίες και όρμους, αιχμαλωτίζουν την πεμπτουσία του Ιταλικού στυλ και την απαράμιλλη γοητεία της ακτής Amalfi. Κάθε τοποθεσία επιλέχθηκε για να αναδείξει την ευελιξία των λινών ενδυμάτων της συλλογής AK24 της Falconeri.

Jenny.Gr

Το λινό, γνωστό για την ελαφρότητά του και την ιδιότητά του να αναπνέει και το Crochet - must-have της σεζόν- από περίτεχνα πλεκτά και λεπτές υφές, είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Η γκάμα επιλογών που προσφέρει το brand περιλαμβάνει μια ποικιλία από κομμάτια σχεδιασμένα να φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, από τις βόλτες στην παραλία μέχρι τα γεύματα έξω και τις καλοκαιρινές βραδιές σε σκάφος. Από τα ενδύματα ξεχωρίζουν:

Πουκάμισα και Μπλούζες: Από pure linen, προσφέρουν απαράμιλλη άνεση και ένα κομψό look. Διαθέσιμα σε μια παλέτα φυσικών χρωμάτων που θυμίζουν τη θάλασσα και τη γη, για εκείνη και εκείνον.

Jenny.Gr

ΛΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ CROCHET ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Knitwear: τα πουλόβερ με στυλ μαρινιέρα, προσφέρονται στο Ultrafine Cashmere τεσσάρων εποχών, αναδεικνύοντας τα θερμορυθμιστικά του χαρακτηριστικά, είναι ιδανικά για βόλτες με σκάφος ή cool καλοκαιρινές εξόδους. Φέτος, υπάρχει μια ιδιαίτερη έμφαση στα αντρικά πόλο πουκάμισα, σχεδιασμένα με διαφορετικές ίνες και εμπλουτισμένα με κομψές ραφές.

Παντελόνια: ιδανικά για τον ζεστό καιρό, αυτά τα ενδύματα προσφέρουν μια χαλαρή αλλά κομψή εφαρμογή, ιδανικά και για την μέρα και για το βράδυ μαζί με crochet.

Jenny.Gr
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ: LAME' V-NECK DRESS AND LAME' CARDIGAN
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ: ULTRAFINE CASHMERE SWEATER, COTTON SHIRT, FRESH COTTON T-SHIRT AND WORKER TROUSERS

Φορέματα και φούστες: Ελαφριά και αέρινα, τα λινά φορέματα και φούστες είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν διαχρονική κομψότητα, φόρο τιμής στην παράδοση της ιταλικής ραπτικής. Το αστραφτερό βαμβακερό lamé φόρεμα που φοριέται με το ασορτί wrap-over top, είναι must-have για τα καλοκαιρινά βράδια.

Σακάκια: ιδανικά για τις πιο δροσερές βραδιές, τα λινά σακάκια συνδυάζουν στυλ και πρακτικότητα, με εκλεπτυσμένο και σύγχρονο look.

Η συλλογή AK24 της Falconeri χαρακτηρίζεται από την προσοχή στη λεπτομέρεια και τα υλικά υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τις φυσικές ίνες. Κάθε ένδυμα είναι αποτέλεσμα δεξιοτεχνίας που εγγυάται ανθεκτικότητα και στυλ, ακολουθώντας την φιλοσοφία και βιωσιμότητα του brand.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS