ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η BERSHKA παρουσιάζει την εμπειρία DIGITAL FITTING ROOM στην εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα


JTeam

20 Ιουνίου 2024

Η BERSHKA παρουσιάζει την εμπειρία DIGITAL FITTING ROOM στην εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα
Το Digital Fitting Room, το ψηφιακό δοκιμαστήριο χρησιμοποιεί τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας

Το Digital Fitting Room, το ψηφιακό δοκιμαστήριο χρησιμοποιεί τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας για να σας επιτρέψει να δοκιμάσετε ψηφιακά ρούχα με το κινητό σας τηλέφωνο από οπουδήποτε.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικό οπτικό περιεχόμενο σε μορφή βίντεο ή φωτογραφιών για να το μοιραστούν στα αγαπημένα τους κοινωνικά δίκτυα. Τα φίλτρα διατίθενται σε δύο κύριες λειτουργίες: πλήρους σώματος, προσαρμοζόμενα σε όλη τη σιλουέτα, και λειτουργία selfie, με εφέ που επικεντρώνονται κυρίως στο πρόσωπο του χρήστη.

Η BERSHKA συνεχίζει την προσπάθειά της να προσφέρει μια συναισθηματική και καινοτόμο εμπειρία μέσω της νέας λειτουργίας Digital Fitting Room. Αυτή η λειτουργία που προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο στο Snapchat, τώρα φέρνεται στους ψηφιακούς δοκιμαστές της εφαρμογής της για κινητά. Αποτελεί μια ψηφιακή βιβλιοθήκη που ανανεώνεται κάθε μήνα με νέα φίλτρα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.