ΣΤΙΛ FASHION NEWS

The Holy Bag: Η νέα συλλογή "The Goddess Collection" είναι τόσο μοναδική όσο εσύ


JTeam

4 Ιουλίου 2024

 The Holy Bag: Η νέα συλλογή "The Goddess Collection" είναι τόσο μοναδική όσο εσύ
Με τη νέα συλλογή "The Goddess" από την The Holy Bag, η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανακαλύψει και να εκφράσει τη θεϊκή της πλευρά

Η νέα συλλογή του αγαπημένου μας premium handbag brand The Holy Bag, είναι εμπνευσμένη από την αιώνια θηλυκότητα των θεοτήτων της αρχαιότητας, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την πρακτικότητα, για τη γυναίκα του σήμερα.

Είναι μια ωδή στη σύγχρονη γυναίκα: στην δύναμη, την κομψότητα και τη χάρη που διακρίνεται σε αυτήν. Κάθε τσάντα έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, που αναδεικνύουν την τέχνη του χειροποίητου, κατασκευασμένες στην Ελλάδα από έμπειρους τεχνίτες.

Το αποτέλεσμα, είναι μοναδικές τσάντες που αντικατοπτρίζουν την ένωση του αρχαίου κάλλους με το σύγχρονο στυλ, την διαχρονικότητα με την λειτουργικότητα, την υπεροχή με την προσιτή πολυτέλεια.

Όπως κάθε γυναίκα έτσι και κάθε τσάντα της The Holy Bag είναι μοναδική, δημιουργώντας ένα υπέροχο δέσιμο μεταξύ του δέρματος και της ψάθας σε συνδυασμό με τη χρωματική παλέτα των natural αποχρώσεων (cognac, μπεζ της άμμου, μαύρο) αλλά και φωτεινά χρώματα, όπως το κίτρινο του ήλιου.

Από την πόλη μέχρι και τις διακοπές, από το πρωί έως το βράδυ, η The Goddess Collection SS 2024 μας εμπνέει να φανταστούμε τον εαυτό μας να κρατά μία The Holy Bag.

Athena

Jenny.Gr

Η τσάντα Athena είναι ένας φόρος τιμής στη θεά της σοφίας και της στρατηγικής. Κατασκευασμένη από πολυτελές δέρμα, με λαβές από φυσικό bamboo, σε απαλές γραμμές. Την καθιστά μία chic επιλογή για όλες εμάς που θέλουμε να υπερέχουμε σε κάθε μας εμφάνιση, από casual looks μέχρι και επίσημες εμφανίσεις.

Demetra

Jenny.Gr

Η τσάντα Demetra, εμπνευσμένη από τη θεά της συγκομιδής και της γεωργίας, είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην πόλη και στα νησιά. Αυτή η ξεχωριστή bucket bag με τους διπλούς οριζόντιους ιμάντες είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και θα αναβαθμίσει κάθε σου look.

Artemis

Jenny.Gr

Η τσάντα Artemis είναι εμπνευσμένη από τη θεά του κυνηγιού και της φύσης. Είναι ιδανική για τις γυναίκες που αγαπούν την ελευθερία και την περιπέτεια. Αυτή η shopper τσάντα προσφέρει άνεση και στυλ, με λουράκια ώμου και ευρύχωρο εσωτερικό. Ιδανική για κάθε μέρα, μικρές αποδράσεις, ακόμη και στην θάλασσα.

Hera

Jenny.Gr

Η τσάντα Hera είναι αφιερωμένη στη βασίλισσα των θεών, Ήρα. Με κλασική και κομψή αισθητική, αυτή η τσάντα είναι ιδανική για επίσημες περιστάσεις και επαγγελματικές συναντήσεις. Το πολυτελές δέρμα και η επιβλητική της εμφάνιση, την καθιστούν ένα διαχρονικό κομμάτι που θα θέλεις να έχεις μαζί σου όπου και αν πας.

Κάθε τσάντα της The Goddess Collection αποτελεί έναν φόρο τιμής στη γυναικεία δυναμικότητα και χάρη, προσφέροντας σε όλες μας ένα κομμάτι πολυτέλειας που αναδεικνύει την προσωπικότητά, επιβεβαιώνοντας ότι κάθε μία από εμάς έχει μια θεά μέσα της. To μόνο που μένει είναι να ανακαλύψεις τη δική σου!

Ανακάλυψε ΕΔΩ όλη τη συλλογή The Goddess Collection SS 2024 από την The Holy Bag.

Eshop: theholybag.com

Facebook @theholybag | Instagram @theholybaggr | Tik Tok @theholybag

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.