ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του David Koma


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

3 Ιουλίου 2024

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του David Koma
Instagram/davidkomalondon
Η Λούρδη Λεόν είναι το απόλυτο David Koma Girl

Για να γιορτάσει τη Resort 2025 συλλογή του, το λονδρέζικο brand David Koma μόλις παρουσίασε μια νέα καμπάνια, με την κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν. Δείχνοντας τη βαθιά μεταμόρφωση, όπου η ανθρωπιά και τα πρωτόγονα ένστικτα γίνονται ένα, η καμπάνια στοχεύει να δοξάσει τον αέναο κύκλο της αλλαγής.

Jenny.Gr
Instagram/davidkomalondon

Αντλώντας έμπνευση από δύο δυναμικές γυναίκες, την visual artist ίζαμπελ Αλμπουκέρκ και το μοντέλο Βερούσκα, η καμπάνια παίρνει ιδέες από τον δικό τους μοναδικό τρόπο να παρουσιάζουν τη δουλειά του. Είτε μιλάμε για τα ανθρωπίνου μεγέθους γλυπτά της Αλμπουκέρκ είτε μιλάμε για το body painting της Βερούσκα.

Ο σχεδιαστής λέει για τη Λούρδη, τη μούσα του αυτή τη σεζόν «Η Λούρδη πραγματικά αντανακλά τη μεταμόρφωση, που ενέπνευσε τη συλλογή, αλλάζοντας και το σώμα της και το look με τις δυναμικές κινήσεις της. Ενσαρκώνει την αυθεντικότητα και έχει μια μοναδική αίσθηση της αυτοέκφρασης, η οποία σε εμπνέει. Είναι το τέλειο Koma Girl, ένας περίπλοκος χαρακτήρας, που είναι σκληρός αλλά και αισθησιακός, ελεύθερος αλλά και συγκροτημένος, όπως επίσης νεανικός και ώριμος. Βλέποντάς την να κινείται στο set ως επαγγελματίας χορεύτρια ήταν γοητευτικό. Έμοιαζε τόσο κομψή, ενώ παράλληλα έβγαζε μια οριακά ζωώδη χάρη».

Δες στην παρακάτω gallery όλη την καμπάνια της Λούρδη Λεόν για τον David Koma!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.