CELEBRITIES

Το αντιπολεμικό μήνυμα της Μαντόνα: «Όπου υπάρχει σύγκρουση, τα παιδιά υποφέρουν»


JTeam

12 Ιουνίου 2024

Το αντιπολεμικό μήνυμα της Μαντόνα: «Όπου υπάρχει σύγκρουση, τα παιδιά υποφέρουν»
@madonna
«Μπορεί να μην συμφωνούμε σε πολλά, αλλά προσεύχομαι όλοι να συμφωνήσουμε στο ότι τα παιδιά μας πρέπει να προστατευτούν!»

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά των πολέμων σε κάθε άκρη του κόσμου, έστειλε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο IG η Μαντόνα. Η σταρ, αναφέρθηκε αφενός στον πόλεμο στην Παλαιστίνη και στην Ουκρανία, και αφετέρου στις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα σε κάθε μέρος σε αυτόν τον κόσμο. «Όπου υπάρχει σύγκρουση τα παιδιά υποφέρουν......Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ισραήλ, Υεμένη, Συρία, Νιγηρία, Κονγκό, Μαλάουι....... Η λίστα δεν τελειώνει», είναι ένα κομμάτι από τη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Η Μαντόνα, μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε κυρίως παιδιά, παιδιά που τρέχουν για να σωθούν, παιδιά που χάνουν τους γονείς και το σπίτι τους, παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο, πέρασε ένα από τα πιο σημαντικά μήνυματα: Ότι οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά αυτού του κόσμου.

«Μπορεί να μην συμφωνούμε σε πολλά, αλλά προσεύχομαι όλοι να συμφωνήσουμε στο ότι τα παιδιά μας πρέπει να προστατευτούν!», τονίζει σε άλλο σημείο της ανάρτησή της. Στη συνέχεια, η Μαντόνα προσθέτει: «Στις 15 Ιουνίου οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συγκεντρωθούν στην Ελβετία για την Παγκόσμια Σύνοδο Ειρήνης με επίκεντρο το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία και την επιστροφή περισσότερων από 19.000 παιδιών της Ουκρανίας που αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους και απελάθηκαν στη Ρωσία. Υποστηρίζω την ειρήνη για όλα τα παιδιά παντού. Σε όλο τον κόσμο. Και δεν θα σταματήσω ποτέ! Ελπίζω να έρθεις μαζί μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.