ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η BERSHKA συνεργάζεται με το EL NIÑO για μια συλλογή που αναδεικνύει το πνεύμα του streetwear των 2000's


JTeam

24 Ιουλίου 2024

Η BERSHKA συνεργάζεται με το EL NIÑO για μια συλλογή που αναδεικνύει το πνεύμα του streetwear των 2000's
Με αναφορές στις τρέχουσες τάσεις, τα ρούχα και τα αξεσουάρ αφηγούνται την ιστορία της αστικής μόδας και της κουλτούρας του surfing

Tarifa, 1999. Στη συνάντηση της νεανικής επανάστασης και της κουλτούρας του surfing, εμφανίστηκε μια δύναμη που καθόρισε μια γενιά: το El Niño. Από την ίδρυσή του, αυτό το θρυλικό brand ενσάρκωσε το ελεύθερο και τολμηρό πνεύμα αυτού του αθλήματος, διοχετεύοντας την ενέργεια των extreme sports και μεταμορφώνοντάς την σε μόδα.

Jenny.Gr

Η BERSHKA είναι περήφανη να ανακοινώσει μια άνευ προηγουμένου συνεργασία με το brand El Niño, δημιουργώντας μια συλλογή που αφηγείται την ιστορία της ισπανικής αστικής μόδας. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ αναβιώνουν τα πιο εμβληματικά στοιχεία του El Niño, τα οποία η BERSHKA έχει επαναπροσδιορίσει για ένα παγκόσμιο κοινό. Περισσότερο από μια απλή συνεργασία, αυτό το project είναι μια δήλωση πρόθεσης, μια υπενθύμιση ότι η μόδα μπορεί να είναι ένα μέσο δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Με αυτή την κυκλοφορία, η BERSHKA και το El Niño δημιουργούν μια πολιτιστική στιγμή που γιορτάζει τη συγχώνευση του ελεύθερου πνεύματος του surfing με τη δυναμική ατμόσφαιρα της πόλης.

Όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ της συλλογής σε συνεργασία με το El Niño είναι διαθέσιμα στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα ΒERSHKA.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.