ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Coperni μας πάει στη Disneyland στο Παρίσι για το επόμενο show της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Ιουλίου 2024

Η Coperni μας πάει στη Disneyland στο Παρίσι για το επόμενο show της
Instagram/coperni
Η Coperni ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις κάθε φορά

Η Coperni, το γαλλικό brand που έγινε παγκοσμίως γνωστό για τα viral catwalks του και για τις καινοτομίες του, οι οποίες έχουν πάντα σχέση με τεχνολογία και μόδα -θυμήσου απλά τη Μπέλα Χαντίντ και το «ψεκασμένο» φόρεμα- αποφάσισε να παρουσιάσει την επόμενη συλλογή του στην Disneyland στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week. Είναι η πρώτη φορά που το πάρκο χρησινοποιείται για επίδειξη μόδας.

Οι ιδρυτές της Coperni θα μας δείξουν τη νέα τους συλλογή την 1η Οκτωβρίου 2024 στο ιστορικό αυτό πάρκο. Πάντα διαφορετικοί, πάντα πρωτοπόροι και εκεντρικοί οι ιδρυτές θέλησαν να δοκιμάσουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, κάτι που θα αντιτίθεται στον σνομπισμό των μεγάλων οίκων μόδας. Και ναι, η συλλογή θα είναι εμπνευσμένη από τις πριγκίπισσες της Disney.

«Είναι ένα παιδικό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Μεγαλώσαμε στη Νότια Γαλλία και όταν ήμασταν μικροί το πρώτο πράγμα που έκανες όταν πήγαινες στο Παρίσι για πρώτη φορά ήταν να πας στη Disneyland και όχι στον Πύργο του Άιφελ» αναφέρει ο ένας εκ των ιδρυτών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.