ΣΤΙΛ FASHION NEWS

THEMIS Z: Εγκαίνια και δείπνο για το νέο κατάστημα στη Μύκονο - Ένα μαγικό βράδυ


JTeam

25 Ιουλίου 2024

THEMIS Z: Εγκαίνια και δείπνο για το νέο κατάστημα στη Μύκονο - Ένα μαγικό βράδυ
Ένα κοκτέιλ πάρτι και ένα VIP δείπνο στο εμβληματικό Katrin's για τον εορτασμό των επίσημων εγκαινίων της νέας THEMIS•Z boutique στη Μύκονο

Η THEMIS•Z, η σχεδιάστρια συνυφασμένη με την έννοια της ελληνικής κομψότητας, αποκάλυψε με υπερηφάνεια τη νέα εμβληματική boutique της, που βρίσκεται πλέον στην Παναχράντου 23, εντός του Hotel-Restaurant Katrin, ενώνοντας όλη την εμβληματική και κομψή Μύκονο στο ιστορικό Καρμπονάκη, που πλέον έχει ονομαστεί σε Hotel 23. Αυτή η νέα τοποθεσία ενσαρκώνει ένα ανανεωμένο όραμα διαχρονικού σχεδιασμού και σύγχρονης πολυτέλειας.

Πολλοί φίλοι του brand παραβρέθηκαν στο δείπνο, όπως η Μαρίνα Μαρτίνου, ο Λάκης Γαβαλάς και η Φαίη Μπαρμπαλιά, ενώ το event ξεκίνησε με κοκτέιλ και κατέληξε σε ένα καθιστό δείπνο για 40 επιλεγμένους καλεσμένους. Ένας αριθμός σημαντικών προσκεκλημένων ταξίδεψε ειδικά για την περίσταση, όπως ο Omar Hernandez από τη Νέα Υόρκη, ιδιοκτήτης του θρυλικού Omar's στη Νέα Υόρκη, η Filippa de Abreu, fashion icon από την Πορτογαλία και η Blanca Brillembourgh, επίσης φίλη του brand, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές με ρούχα THEMIS•Z.

Jenny.Gr

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο Katrin's, ένα από τα παλαιότερα και κομψότερα εστιατόρια, καθώς η THEMIS•Z και το Katrin's βρίσκονται υπό την ίδια στέγη. Η διακόσμηση των τραπεζιών ήταν ένας αληθινός θρίαμβος χρωμάτων, με την πολυτελή πορσελάνη THEMIS•Z να δημιουργεί μια μοναδική αισθητική. Τα τραπεζομάντηλα THEMIS•Z, σε ποικιλία χρωμάτων, συμπλήρωναν αρμονικά την εικόνα. Ένα μικρό μπουκέτο λουλουδιών της Μυκόνου για κάθε καλεσμένο απογείωνε την πολυτελή, πολύχρωμη ατμόσφαιρα.

Φυσικά, από το δείπνο δεν θα μπορούσε να λείπει ο πατέρας της Θέμιδας, Κώστας Ζουγανέλης, θρυλική φιγούρα της νυχτερινής ζωής της Μυκόνου, προσθέτοντας τη δική του ξεχωριστή πινελιά στη βραδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS