ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Εξερευνώντας τις τάσεις - Νέα καμπάνια MODIVO Pre-Fall 2024


JTeam

27 Αυγούστου 2024

Εξερευνώντας τις τάσεις - Νέα καμπάνια MODIVO Pre-Fall 2024
Όταν έξω έχει καύσωνα όπως στις κλασικές ιταλικές ταινίες της δεκαετίας του '60, είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι σύντομα τα layers θα επιστρέψουν στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα

Η μόδα, η οποία αγαπάει σαφώς περισσότερο το φθινόπωρο παρά το καλοκαίρι, όταν μπορεί επιτέλους να ξεδιπλωθεί στο έπακρο και να παρουσιάσει τους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς της, ως συνήθως έχει ήδη πολλές προτάσεις για το φθινόπωρο. Οι τάσεις της μόδας δεν περιμένουν καθόλου την 1η Σεπτεμβρίου και κάνουν ήδη αισθητή την παρουσία τους, ενθαρρύνοντας νέες εξερευνήσεις στη μόδα. Όπως πάντα, το MODIVO, το οποίο όχι μόνο συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία νέων τάσεων αλλά και εκδηλώνει τις αξίες όπως η αυτοέκφραση μέσα από τη μόδα, η δημιουργία του δικού μας στυλ και η ανάδειξη της μοναδικότητας του καθενός, έχει τις επιλογές του πάνω στην ώρα για τη μεγάλη αλλαγή της σεζόν.

Let's celebrate the new season together!

Η νέα σεζόν στη μόδα προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δυναμική. Οι image makers και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης συμφωνούν ότι τα trends όπως το quiet luxury και το mob wife ανήκουν στο παρελθόν. Στη μόδα αρέσουν οι υπερβολές, γι' αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη ότι το φθινόπωρο θα κάνει στροφή 180 μοιρών. Λίγο πριν από τη νέα σεζόν, τα σύνολα που δίνουν έμφαση στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα θα κυριαρχήσουν στην καθημερινή γκαρνταρόμπα. Στις φθινοπωρινές προτάσεις του MODIVO, το κορυφαίο χρώμα είναι το κόκκινο, το οποίο ακόμη δεν μπορούμε να το χορτάσουμε. Το κόκκινο, ως χρώμα που ανεβάζει την ενέργεια και την αδρεναλίνη, φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για τη νέα σεζόν, όταν οι μέρες αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ψυχρές και ο ήλιος δεν μας ζεσταίνει τόσο πολύ πια. Μια εξαιρετική πρόταση είναι το κόκκινο πουλόβερ σε σχέδιο ψαροκόκκαλο της Polo Ralph Lauren ή ένα κοστούμι regular fit σε χρώμα βατόμουρο από τη μάρκα ViCOLO. Η φθινοπωρινή συλλογή περιλαμβάνει επίσης πιο διαχρονικά κομμάτια, όπως το σκούρο μπλε κοστούμι της Tommy Hilfiger και το γαλάζιο πουκάμισο της JDY. Για τις fashion lovers που θέλουν να ξεχωρίσουν, υπάρχει το oversized, γυαλιστερό σακάκι από τη μάρκα Rotate ή το κλασσικό bomber jacket με μονόγραμμα σε high-school στυλ της Tommy Jeans.

Jenny.Gr

Τα νέα ανδρικά προϊόντα στο MODIVO αντιπροσωπεύουν δοκιμασμένες πατέντες: συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο και τη σύγχρονη κομψότητα με μια πινελιά διαχρονικού χαρακτήρα. Όπως και για τις γυναίκες, έχει ετοιμαστεί μια διατομή προτάσεων και για τους άνδρες, που αναδεικνύουν τον ατομικισμό και τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Επομένως, η συζήτηση για την ανδρική συλλογή θα πρέπει να ξεκινήσει με το αθλητικό μακρυμάνικο της adidas, το οποίο αποτελεί must-have της τρέχουσας σεζόν και συνδυάζεται τέλεια τόσο με τζιν όσο και με κομψό παντελόνι. Οι φαν της μόδας που εξερευνούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας θα ενθουσιαστούν με το φιστικί μπουφάν bomber της Calvin Klein Jeans ή το μπουφάν από απομίμηση δέρματος της ίδιας μάρκας. Η λίστα με τα φθινοπωρινά essentials για άνδρες περιλαμβάνει επίσης διαχρονικές πινελιές για τη δημιουργία μιας capsule γκαρνταρόμπας. Ανάμεσά τους βρίσκονται το ευέλικτο λευκό πουκάμισο Selected Homme, το πουκάμισο slim fit με μοτίβο της Calvin Klein, το κρεμ πουλόβερ της ίδιας μάρκας ή η εμβληματική καμπαρντίνα regular fit της Calvin Klein.

Σύμφωνα με το MODIVO, η νέα σεζόν προβλέπει επίσης μια ευρεία γκάμα πρακτικών και stylish παπουτσιών και αξεσουάρ. Οι επιλογές των στυλιστών περιλαμβάνουν πέδιλα με χαμηλό τακούνι της Max Mara ή τις μοντέρνες nude μπότες over the knee της Patrizia Pepe.

Οι άνδρες πελάτες του MODIVO σίγουρα θα προσέξουν τα ευέλικτα μαύρα αρβυλάκια Dr. Martens, που μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα outfits, τα εξαιρετικά μοντέρνα αυτή τη σεζόν κλειστά παπούτσια Calvin Klein Jeans σε εκρού απόχρωση ή τα κλασικά παπούτσια lords της Calvin Klein, έτοιμα να προσδώσουν μια πινελιά χαρακτήρα στο office look σου.

Από τα γυναικεία αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπουν εκείνα που όχι μόνο ολοκληρώνουν το ντύσιμο, αλλά γίνονται και το πιο σημαντικό στοιχείο του.

Οι επόμενες εβδομάδες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημιουργικές στη μόδα! Είτε απολαμβάνεις ακόμα τις τελευταίες μέρες των διακοπών σου είτε ολοκληρώνεις ένα project ενώ εργάζεσαι εξ αποστάσεως, η τελευταία συλλογή του MODIVO θα κάνει την κάθε σου μέρα ξεχωριστή!

Για περισσότερη έμπνευση για τη νέα σεζόν, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα και την εφαρμογή του MODIVO.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS