ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Στο show του Christian Louboutin η μόδα με την τέχνη ενώθηκαν και χόρεψαν στο νερό με τον πιο εκθαμβωτικό τρόπο


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2024

Στο show του Christian Louboutin η μόδα με την τέχνη ενώθηκαν και χόρεψαν στο νερό με τον πιο εκθαμβωτικό τρόπο
Instagram
Σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, στην Piscine Molitor του Παρισιού, παρουσιάστηκε ένα... ηλεκτρικό θέαμα, που προήλθε σε συνεργασία με τον David LaChapelle και την χορογράφο, Blanca Li

Αν κάτι ξέρει να κάνει καλά ο Christian Louboutin, εκτός από το να μονοπωλεί τα όνειρα όλων των γυναικών που ονειρεύονται να ισορροπήσουν πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες του με σήμα κατατεθέν τους την κόκκινη σόλα, είναι να δίνει.... παραστάσεις που μένουν αξέχαστες.

Ναι, δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιήσαμε αυτή τη λέξη και όχι απλά το κλασικό, μια επίδειξη, γιατί όλα όσα δημιουργεί και υπογράφει, απέχουν έτη φωτός μακριά από τις κλασικές που έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τελευταία του, για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2025 που έλαβε χώρα χτες (28/9) και που πια αποτελεί το πιο hot θέμα συζήτησης όλων των fashionistas -και δικαιολογημένα θα συμπληρώσουμε εμείς.

Jenny.Gr
Instagram

Όταν η τέχνη και η μόδα χόρεψαν με τον πιο εκθαμβωτικό τρόπο

Το ραντεβού δόθηκε στην Piscine Molitor του Παρισιού, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που μάζευε όλη την αριστοκρατία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Χτισμένη σε στυλ art deco, αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια την ωραιότερη όαση μέσα στη βουή της πόλης - το χειμώνα μάλιστα μετατρεπόταν σε παγοδρόμιο.

Εκεί,σε αυτό το ονειρεμένο σκηνικό, παρουσιάστηκε ένα... ηλεκτρικό θέαμα, που προήλθε σε συνεργασία με τον David LaChapelle και την χορογράφο, Blanca Li.

Στη θέση των μοντέλων βρέθηικαν τα μέλη της εθνικής γαλλικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, όπου φορώντας τις δημιουργίες του σχεδιαστή, τα νέα μεταλλικά Miss Z, γλίστρησαν στην πισίνα από μια τσουλήθρα - ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, με τις συγχρονικές κινήσεις τους απόλυτα εναρμονισμένες με τα ζωντανά φωνητικά της LP.

Αυτή μάλιστα η ένωση δεν αποτέλεσε απλά μια... συγκυρία, αλλά απόρροια μιας χρονιάς όπου η μόδα και ο αθλητισμός... ενώθηκαν μοναδικά, εξαιτίας της μεγάλης γιορτής των Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην ίδια πόλη, το Παρίσι.

Και επειδή η τέχνη είναι... ζωή και το ωραιότερο παιχνίδι, που εκτός από όλες τις άλλες παραμέτρους προσφέρει χαρά και αισιοδοξία, τόσο ο LaChapelle, όσο και ο Louboutin βούτηξαν κι εκείνοι με τη σειρά τους στιην πισίνα, υπογράφοντας ένα φινάλε που άφησε τους θεατές με το στόμα ανοιχτό.

Καλλιτέχνες, πρωτοπόροι αλλά και παιδιά, μέρη μιας δημιουργίας που σίγουρα θα αποτελέσεις στο εξής σημείο αναφοράς στο χώρο της πιο γρήγορα ανακυκλώσιμης τέχνης, της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.