ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Λάνα Ντελ Ρέι αγόρασε το νυφικό της από second-hand κατάστημα (και μπράβο της)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Σεπτεμβρίου 2024

Η Λάνα Ντελ Ρέι αγόρασε το νυφικό της από second-hand κατάστημα (και μπράβο της)
Instagram/honeymoon
Η Λάνα Ντελ Ρέι είναι πραγματικά η βασίλισσα του vintage

Η Λάνα Ντελ Ρέι έκανε παγκόσμια αίσθηση το 2011 με το τραγούδι της Video Games και την ρομαντική, vintage αισθητική της. Από τότε παραμένει η βασίλισσα της δαντέλας, του ρομαντικού floral, του βολάν, της νότιας Americana αισθητικής και της γλυκιάς vintage διάθεσης. Ναι, μπορούμε να πούμε πως δημιούργησε ένα ρεύμα και πώς επηρέασε πολύ κόσμο εκείνη την εποχή.

Η Λάνα Ντελ Ρέι λοιπόν αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζέρεμι Ντουφρένς, σε μια ιδιωτική μικρή τελετή στη Λουιζιάνα φορώντας νυφικό από κατάστημα με second-hand ρούχα. Μας κάνει εντύπωση; Όχι. Μας αρέσει αυτή η βιώσιμη, οικονομική και εναλλακτική προσέγγιση; Ναι. Ταιριάζει με την προσωπικότητα της τραγουδίστριας που γνωρίζουμε πάνω από μια δεκαετία; Ναι. Ε, μπράβο της θα πούμε εμείς.

Το νυφικό ήταν από το κατάστημα Vintage Market by Trashy Diva στη Νέα Ορλεάνη και αγοράστηκε τον Μάιο. Η τιμή παραμένει ακόμα άγνωστη, αλλά σύμφωνα με τις υπόλοιπες τιμές του καταστήματος, η Λάνα Ντελ Ρέι δεν πρέπει να πλήρωσε πάνω από 360 ευρώ ή αλλιώς 400 δολάρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.