ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Κάιλι Τζένερ έκλεισε το παραμυθένιο show της Coperni ντυμένη πριγκίπισσα της Disney


JTeam

2 Οκτωβρίου 2024

H Κάιλι Τζένερ έκλεισε το παραμυθένιο show της Coperni ντυμένη πριγκίπισσα της Disney
Getty Images/Lyvans Boolaky
Η Κάιλι Τζένερ ήταν η «πριγκίπισσα» που έκλεισε το fashion show της Coperni

Η τελευταία ημέρα του Paris Fashion Week ολοκληρώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και γι’ αυτό φρόντισε η Coperni. Ο γαλλικός οίκος επέλεξε να παρουσιάσει τη συλλογή του για την Άνοιξη του 2025 - η οποία έχει στοιχεία από τους ήρωες της Disney - στο πιο παραμυθένιο μέρος του κόσμου, που δεν είναι άλλο από την Disneyland. Έκπληξη της βραδιάς; Η Κάιλι Τζένερ.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, αναλαμβάνοντας να κλείσει το fashion show. Αυτή τη φθινοπωρινή βραδιά, με φόντο το επιβλητικό ροζ κάστρο της Disneyland, η Κάιλι Τζένερ έκανε catwalk, φορώντας μία υπέροχη μαύρη δημιουργία που θύμιζε τα φορέματα των πριγκιπισσών της Disney.

Η Κάιλι Τζένερ ήταν μια black princess gown

Το φόρεμα αποτελούνταν από μια σατέν ογκώδη φούστα, ένα στενό στράπλες μπούστο, ενώ στα χέρια της φορούσε ψηλά γάντια, παραπέμποντας σε μια «σκοτεινή» αλλά γοητευτική πριγκίπισσα. Χωρίς πολλά κοσμήματα, με ελάχιστο μακιγιάζ και έχοντας τα μαλλιά της ελεύθερα, η Κάιλι Τζένερ περπάτησε, ολοκληρώνοντας το φαντασμαγορικό show.

Λίγο πριν το φινάλε, ο ουρανός φωτίστηκε από αμέτρητα πολύχρωμα πυροτεχνήματα, ενισχύοντας την παραμυθένια ατμόσφαιρα. Το fashion show της Coperni παρακολουθήθηκε από εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν την ανοιξιάτικη συλλογή της και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Η Κάιλι Τζένερ, ούσα ενθουσιασμένη που συμμετείχε στο fashion show, προέβη σε μια ανάρτηση στο IG μετά το τέλος του, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. «Μια φορά και έναν καιρό. Ευχαριστώ τους σχεδιαστές, δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι για αυτή την παραμυθένια βραδιά. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ένιωσα σαν πραγματική πριγκίπισσα», έγραψε η Κάιλι Τζένερ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.