ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Stradivarius: Η ροή και η ζωντάνια της αλλαγής


JTeam

4 Οκτωβρίου 2024

Stradivarius: Η ροή και η ζωντάνια της αλλαγής
Καθώς οι εποχές αλλάζουν, η Stradivarius παρουσιάζει μια συλλογή που αποτυπώνει τη ροή και τη ζωντάνια της αλλαγής, φέρνοντας με δυναμισμό τις νέες τάσεις στο προσκήνιο

Η συλλογή ‘The movement of autumn’ αποτυπώνει τη ζωντανή ενέργεια που συνοδεύει κάθε αλλαγή εποχής, φέρνοντας μαζί της μια αίσθηση ροής και ελευθερίας. Στα αστικά τοπία, που συγχρονίζονται με τα χρώματα και τη ζωντάνια της νέας συλλογής, οι εικόνες γίνονται ένας εορτασμός στον δυναμισμό και την αυτοέκφραση.

Jenny.Gr

Η νέα συλλογή της Stradivarius για το φθινόπωρο, φέρνει στην επιφάνεια ζεστά και μοντέρνα looks, με κρόσσια στα μπουφάν, αναφορές στο varsity στυλ και καρό μοτίβα εμπνευσμένα από το εμβληματικό indie sleaze. Επιπλέον, η μόδα στρέφεται σε ζεστούς τόνους, όπως του κόκκινου, του μπορντό και της ώχρας, πάντα σε κομψό συνδυασμό με το μαύρο και το γκρι. Στη φετινή συλλογή, οι XL τσάντες με λεπτομέρειες από οικολογική γούνα αποτελούν το απόλυτο must-have αξεσουάρ, δίνοντας στυλ και αναβαθμίζοντας κάθε εμφάνιση.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.