ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το επικείμενο fashion show της Victoria's Secret


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Οκτωβρίου 2024

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το επικείμενο fashion show της Victoria's Secret
SPLASH via Ideal Image
Το fashion show της Victoria's Secret επιστρέφει

Τον Μάιο του 2024 μάθαμε πως το ετήσιο fashion show του brand εσωρούχων Victoria's Secret θα επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια απουσίας. Το fashion show σταμάτησε να πραγματοποιείται το 2019, όταν η τότε marketing chief του brand έκανε μερικά απρεπή σχόλια στη Vogue σχετικά με το ότι δεν ήθελε να συμπεριλάβει στην θρυλική πασαρέλα μοντέλα plus-sized και transgender.

Μετά από αυτή την άσχημη τροπή, το brand ξαναβρέθηκε στο προσκήνιο ξανά για λάθος λόγους. Αυτή τη φορά το ντοκιμαντέρ Victoria’s Secret: Angels and Demons «ξεμπρόστιασε» το τοξικό περιβάλλον και τα άπιαστα beauty standards που επικοινωνούσαν στο κοινό, όπως επίσης και τη σχέση του CEO με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Πλέον φαίνεται πως η Victoria's Secret είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα, με την ανακοίνωση του brand στο Instagram να αναφέρει «Διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε. Το fashion show της Victoria’s Secret επιστρέφει και θα αντανακλά ποιοι είμαστε σήμερα, συν ό,τι ξέρετε και αγαπάτε. Η χλιδή, η πασαρέλα, τα φτερά, η μουσική και πολλά ακόμα! Μείνετε συντονισμένοι, μπορεί να γίνει ακόμα πιο θρυλικό».

Τι χρειάζεται να ξέρεις για το fashion show της Victoria's Secret που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα;

  • Το Victoria's Secret fashion show θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου στις 19:00 EST στη Νέα Υόρκη. Η ακριβής τοποθεσία δεν είναι ακόμα γνωστή.
  • Στο fashion show θα τραγουδήσει η Σερ, η Τάιλα και η Λίσα από τις BLACKPINK. Θα είναι το πρώτο show όπου όλο το lineup θα απαρτίζεται από γυναίκες. Ίσως δούμε και κάποιες ακόμα.
  • Στην πασαρέλα θα δούμε την Τζίτζι Χαντίντ, την Ιμάν, την Κάντις Σουάνπολ και την Τάιρα Μπανκς. Η ολοκληρωμένη λίστα με όσους θα περπατήσουν ακόμα δεν έχει δωθεί στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.