ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Τι φόρεσε η Τζένη στο Hautes Grecians


MMEINTANI

26 Οκτωβρίου 2017

pan-0646.jpg

Για τη βραδιά του Hautes Grecians, η Τζένη Μπαλατσινού κινήθηκε σε αυτήν ακριβώς τη λογική, επιλέγοντας ένα simple but chic σύνολο που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Διαβάστε ακόμα:
Hautes Grecians: Όσα ζήσαμε χθες το βράδυ

Μέσα σε μία maxi backless δημιουργία σε μαύρο χρώμα, η οποία έφερε την υπογραφή της Toi&moi και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Τζένη και τη συγκεκριμένη βραδιά, η ίδια κατάφερε να εντυπωσιάσει με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο. Το κλειστό μπροστινό μέρος έδωσε έναν απόλυτα elegant χαρακτήρα στην εμφάνισή της ενώ η εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη ανέδειξε με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο ένα από τα πιο δυνατά της σημεία, χαρίζοντάς της ένα outfit που ισορροπούσε ανάμεσα στο γοητευτικό και το chic.

Το look ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα booties Tsakiris Mallas σε πετρόλ απόχρωση, ιδανική επιλογή για ένα τέτοιο φόρεμα σε μαύρο χρώμα. Ακόμη, τα κοσμήματα που επέλεξε, τα οποία έφεραν την υπογραφή της Ileana Makri, έβαλαν την απαραίτητη glam πινελιά και κατάφεραν να γίνουν η statement λεπτομέρεια της elegant εμφάνισής της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.