ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Με pin-up διάθεση τα χτενίσματα στο catwalk Vrettos Vrettakos


TSVIGKOU

7 Δεκεμβρίου 2017

mg-744316013.jpg

Η γυριστή φράντζα που θύμιζε έντονα τη δεκαετία του 40 και που την έχουμε συνδυάσει με icons όπως Betty Grable και Rita Hayworth ήταν το βασικό χαρακτηριστικό που έκανε το hairstyle ξεχωριστό. Grunge πλεξίδες, καρέ μαλλιά με κίνηση προς τα έξω, ponytails με άγρια υφή στις άκρες ήταν κάποια ακόμη χαρακτηριστικά που ξεχωρίσαμε στα χτενίσματα των μοντέλων και που μας παρέσυραν στην εποχή της Ava Gardner.

Το μεγαλύτερος μέρος των μαλλιών είχε απίστευτα λεία υφή και λάμψη, από το Luxe Oil της System Professional. Από την άλλη σε κάποια χτενίσματα είδαμε άγρια υφή στις άκρες αλλά και στις ρίζες. Κάτι που επιτεύχθηκε με το Sugar Lift της σειράς EIMI Professionals, το οποίο βοήθησε επιπλέον και στις pin-up φράντζες, οι οποίες διατηρήθηκαν μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Hairlooks που ξεφεύγουν από συνηθισμένες επιλογές και προσθέτουν στιλ στη συνολική εικόνα των γυναικών. Μην ξεχνάτε ότι τα εντυπωσιακά looks, απαιτούν το ανάλογο beauty style. Οι προτάσεις είναι πολλές σε χτενίσματα και κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που της ταιριάζει.

Μένουμε στη δεκαετία του 40, στην εποχή που το ρετρό στιλ συναντούσε το pin-up ακόμα και στα χτενίσματα. Ο hairstylist και brand ambassador της νέας σειράς εξατομικευμένης περιποίησης, System Professional, Βαγγέλης Χατζής και η ομάδα του έφεραν αυτά τα hairlooks στο σήμερα, συνδυάζοντας τη φράτζα με πλεξίδες, με κυματιστά μαλλιά και με ξασμένα ponytails.

Φέρνουμε το χθες στο σήμερα και είμαστε πάντα εξοπλισμένες με τα κατάλληλα hair products. Be inspired από τα παραπάνω hairlooks και παίξτε με τα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.