ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Οι κορυφαίοι της ομορφιάς πρωταγωνιστές στο Hautes Grecians


20 Σεπτεμβρίου 2018

pan-0321.jpg

Το project που μας γέμισε ενθουσιασμό πριν μερικούς μήνες έρχεται και πάλι σε λίγες μέρες για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική. Το 2ο Hautes Grecians στις 26 Σεπτεμβρίου θα μας «ταξιδέψει» στην ελληνική μόδα.

Αυτή τη μοναδική βραδιά ωδή στη μόδα και στην ομορφιά την περιποίηση των μοντέλων αναλαμβάνει η all time favorite σειρά Advanced Night Repair της Estee Lauder , η οποία εμπλουτίστηκε πρόσφατα με την επαναστατική κρέμα σε μορφή gel Advanced night repair eye supercharged complex synchronized recovery. Κάνοντας focus, σε πράγματα που εμείς οι γυναίκες δεν τα προσέχουμε καν, εντόπισε την βλαβερότητα της έκθεσης στο μπλε φως τη νύχτα και δημιούργησε μία υπέρ-ενισχυμένη κρέμα ματιών σε μορφή τζελ που συμβάλει στην επιδιόρθωση και την πρόληψη των ορατών φθορών που προκαλούν στο δέρμα οι επιθετικοί παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένου του μπλε φωτός.

Αυτή η 24ωρης ενυδάτωσης, τριπλής δράσης σύνθεση περιποίησης για τα μάτια, επιδιορθώνει ενεργά, μειώνοντας θεαματικά την εμφάνιση των βασικών σημαδιών γήρανσης όπως είναι, οι γραμμές, τα πρηξίματα και η ξηρότητα. Χαρίζει φωτεινότητα στους μαύρους κύκλους μειώνοντας την εμφάνιση τους, σε μόλις 3 εβδομάδες. Συμβάλλει στην πρόληψη ενάντια στις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντι-οξειδωτική της η δύναμη 8ωρης διάρκειας.

Φυσικά, από τα back stage δεν θα μπορούσε να λείπει η MAC, η μάρκα που παραδοσιακά πια βρίσκεται στα backstage των κορυφαίων fashion events από Νέα Υόρκη μέχρι Λονδίνο και από Μιλάνο μέχρι Παρίσι δημιουργώντας τα make up looks των μεγαλύτερων fashion designers. Με πάνω από 140 shows ανά τον κόσμο, η Maccosmetics ξέρει καλά να δημιουργεί τις τάσεις στο μακιγιάζ για όλες τις επερχόμενες σεζόν και θα δώσει τη δική της μοναδική σφραγίδα στο 2ο Hautes Grecians.

Σε μία βραδιά που υμνεί τη γυναίκα δε θα μπορούσε να λείπει ένα άρωμα που αναδεικνύει την παιχνιδιάρικη και… σκανδαλιάρικη φύση της γυναίκας. Το Scandal του Jean Paul Gaultier, μας προ(σ)καλεί, να ζήσουμε και εμείς ένα μικρό σκάνδαλο και να αφεθούμε σ’ ένα χαρούμενο και αμαρτωλό ξεφάντωμα, μακριά από τον καθωσπρεπισμό! Ένα άρωμα που αναμειγνύει τη μέρα με τη νύχτα. Το μέλι σε συνδυασμό με τη γαρδένια και το σαγκουίνι κάνουν το άρωμα δροσερό και ακαταμάχητο ξυπνώντας τις παιδικές αναμνήσεις μας, ενώ τη νύχτα, το μέλι αναμιγνύεται με το πατσουλί αναδεικνύοντας έτσι τη σαγηνευτική πλευρά του αρώματος, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

#HautesGrecians Θέλετε να παρακoλουθήσετε από κοντά το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής; Μάθετε πώς εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.