ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians: Όλες οι λεπτομέρειες για τα μαλλιά που θα δείτε στο show Υψηλής ραπτικής


24 Σεπτεμβρίου 2018

39508169_162273738009473_7720901435737813813_n_1.jpg

Στις 26 Σεπτεμβρίου η Αθήνα, πυλώνας πολιτισμού και παγκόσμιας έμπνευσης, θα γίνει ο απόλυτος fashion προορισμός. Το μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής, “Hautes Grecians”, διοργανώνεται ξανά από το jenny.gr, αυτή τη φορά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πολλούς καταξιωμένους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στο catwalk. Συγκεκριμένα, οι Atelier Loukia, Deux Hommes, Laskaris, Vassilis Emmanuel Zoulias και η νέα σχεδιάστρια Βασιλική Γραμμένου που επιλέχθηκε κατόπιν του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο site jenny.gr, θα σας χαρίσουν το πιο φαντασμαγορικό show υψηλής ραπτικής της χρονιάς.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει το έργο Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" με την διάθεση προσκλήσεων προς πώληση και το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις να διατίθεται για τους σκοπούς του Συλλόγου. Οι προσκεκλημένοι θα βιώσουν μία πραγματική εμπειρία πτήσης, αφού η διαδικασία «επιβίβασης» απαιτεί check in, για το οποίο χρειάζεται υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους την ταυτότητα και την εκτυπωμένη πρόσκληση του event. Ο εντυπωσιακός χώρος, η παρουσία ενός αεροπλάνου, η μοναδική εμπειρία επιβίβασης, όλα συντελούν στο να βιώσουν οι καλεσμένοι το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

Φυσικά, υψηλή ραπτική και catwalk shows δεν υφίστανται χωρίς το ανάλογο, άκρως εντυπωσιακό beauty look των μοντέλων που θα περπατήσουν στην πασαρέλα. Φέτος, τα μαλλιά τους θα επιμεληθεί η ομάδα του κορυφαίου Hair Expert Ηλία Ζάρμπαλη, πάντα υπό την καθοδήγησή του, χρησιμοποιώντας προϊόντα Schwarzkopf Professional.

Κάθε styling ξεκινάει με την σωστή περιποίηση των μαλλιών και στο Hautes Grecians αυτό θα επιτευχθεί με τη σειρά Oil Ultime, η οποία βασίζεται στη δύναμη των πολυτιμότερων, 100% φυσικών ελαίων, όπως τα Argan, Marula, Tριαντάφυλλο και Barbary Fig. Η πολυεπίπεδη διαδικασία δημιουργίας διασφαλίζει ότι τα έλαια αυτά θα περιέχουν μόνο τα πολυτιμότερα και πιο θρεπτικά συστατικά τους, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, γεμάτα, και εκτυφλωτικά λαμπερά. Το μυστικό του ανάλαφρου αποτελέσματος βρίσκεται στη διαλυτότητα και την εξάτμιση των ελαίων, που εξασφαλίζουν αποτελεσματική περιποίηση που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Αγκαλιάζουν το εξωτερικό της τρίχας σφραγίζοντας τις πορώδεις περιοχές στη δομή της τρίχας, ενώ η πλεονάζουσα ποσότητα ελαίων εξατμίζεται αμέσως ή απομακρύνεται εύκολα με το λούσιμο, χαρίζοντας στα μαλλιά σαγηνευτική απαλότητα και εκτυφλωτική λάμψη.

Με πλέον υπέροχα, περιποιημένα μαλλιά, σειρά θα έχει το styling, το οποίο θα γίνει με την σειρά OSiS+ Session Label, η οποία διασφαλίζει ανώτερη απόδοση κομμωτηρίου εκλεπτυσμένης ποιότητας, πραγματική δεξιοτεχνία και αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, όλα εξατομικευμένα για να αναδεικνύουν το κάθε στυλ μαλλιών. Διαθέτει εξαιρετικά ανάλαφρες φόρμουλες, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες styling που προσφέρουν περισσότερη ακρίβεια και μέγιστο έλεγχο. Από υψηλής απόδοσης πούδρα μέχρι ανάλαφρα προϊόντα ματ υφής και λάμψης, η σειρά αυτή δημιουργεί εξατομικευμένα iconic styles, κάθε φορά.

Διαβάστε εδώ πώς θα αποκτήσετε την πρόσκλησή σας για το Hautes Grecians! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.