ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians - Laskaris: Η ελληνική κληρονομιά συναντά την υψηλή ραπτική σε ένα μοναδικό illustration


21 Σεπτεμβρίου 2018

laskaris_1.jpg

Ελληνική κληρονομιά. Φινέτσα. Λεπτομέρεια. Μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το έργο του οίκου Laskaris στην ιστορία της μόδας στην Ελλάδα. Η Υψηλή Ραπτική είναι συνώνυμη με τις δημιουργίες του Laskari (που είναι γνωστός με το μικρό του όνομα) μετά από πάνω από τρεις δεκαετίες ταλέντου και δημιουργίας, ενώ η καταξίωσή του στον χώρο έχει επεκταθεί και εκτός της χώρας μας. Συγκεκριμένα, ο οίκος Laskaris έχει παρουσιάσει συλλογές του και στις εβδομάδες Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, καταφέρνοντας να κερδίσει το παγκόσμιο κοινό μέσω της έμπνευσής του από την ελληνική ιστορία.

Ο Laskaris έχει ντύσει μερικές από τις πιο σημαντικές γυναίκες της χώρας - αλλά προτιμά να μην μιλά ποτέ γι' αυτό. Προτιμά οι δημιουργίες του να είναι αυτές που ξεκινούν τον διάλογο, χωρίς να τις συνοδεύουν ονόματα και τίτλοι. Δημιουργεί υψηλή ραπτική για γυναίκες με μοναδικές προσωπικότητες, ενώ γιορτάζει την θηλυκότητα μέσα την εξέλιξη της ελληνικής ενδυμασίας, όπως λίγοι ξέρουν να το κάνουν.

Γι' αυτό και δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί μέρος του 2ου Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το Hautes Grecians ξεκίνησε με σκοπό να δημιουγήσει έναν θεσμό για την ελληνική μόδα και ο οίκος Laskaris αποτελεί βασικό κομμάτι της έννοιας της Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα. Το παρακάτω μοναδικό illustration αποτελεί μία ένδειξη για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο catwalk του σχεδιαστή και ένας τυχερός αναγνώστης θα μπορέσει να το κερδίσει σε μορφή πίνακα.

Η αξία του; Ανεκτίμητη. Όπως ανεκτίμητες είναι και οι στιγμές μας, που συμπληρώνονται μοναδικά με τη συνοδεία μίας σαμπάνια Moët & Chandon. Η υψηλή αισθητική και έννοια της πολυτέλειας βρίσκονται δίπλα στις λέξεις "Υψηλή Ραπτική" αλλά και στο 2o Hautes Grecians που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Γι' αυτό και δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να κορυφωθεί μια τέτοια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας: Η Moët & Chandon θα στηρίξει αυτήν τη βραδιά μόδας, γιορτάζοντας τη μαγεία του στιλ.

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε τη μαγεία του Hautes Grecians catwalk & party by Moët & Chandon μπείτε στο facebook της Moët κάντε tag τον/η φίλο/η που θέλετε να πάτε μαζί. 4 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από 4 διπλά εισητήρια για το επικείμενο show στις 26/9. H κλήρωση και η ανάδειξη νικητών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/9. #MoetMoment #HautesGrecians

Και η μαγεία δεν τελειώνει εδώ. Την ημέρα του Hautes Grecians, μπορείτε να ανεβάσετε στο Instagram σας μία φωτογραφία από το show χρησιμοποιώντας τα hashtags #MoetMoment & #HautesGrecians και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε έναν πίνακα με ένα μοναδικό fashion illustration υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη και τον σχεδιαστή. Τα 5 καλύτερα και πιο δημιουργικά posts θα κερδίσουν και από ένα έργο. Τα έργα θα εκτίθενται στο χώρο κατά την διάρκεια του Ηautes Grecians Εvent στις 26/9.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.