ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Το κορυφαίο makeup brand MAC Cosmetics θα επιμεληθεί το μακιγιάζ στο “Hautes Grecians”


25 Σεπτεμβρίου 2018

28694569_10160102656120013_1606304622_o.jpg

Αν αγαπάτε τη μόδα και παρακολουθείτε τα shows των εβδομάδων μόδας, τότε αποκλείεται να μην έχετε προσέξει πως όλα έχουν κάτι κοινό: την MAC. Στα backstage των shows χτυπάει η καρδιά του brand, με τους senior make-up artists από όλο τον κόσμο να δίνουν ραντεβού εκεί, ώστε να δημιουργήσουν τις τάσεις στο μακιγιάζ για τις επόμενες σεζόν.

Σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, η MAC θα βρίσκεται backstage στο μεγαλύτερο fashion show Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, “Hautes Grecians”, το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη φορά από το jenny.gr.

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το catwalk των καταξιωμένων σχεδιαστών της Ελληνικής Μόδας, Atelier Loukia, Deux Hommes, Laskaris και Vassilis Emmanuel Zoulias ενώ μαζί τους θα βρίσκεται η Βασιλική Γραμμένου, η νέα σχεδιάστρια που επιλέχθηκε κατόπιν του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο site jenny.gr.

Το makeup look των μοντέλων και των πέντε σχεδιαστών θα επιμεληθεί φυσικά η MAC, με τους makeup artists να κάνουν μακιγιάζ που θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Όπως συμβαίνει και στις εβδομάδες μόδας, κάθε εμφάνιση που θα δούμε στο catwalk θα «γεννήσει» νέες τάσεις στο μακιγιάζ, τις οποίες θα υιοθετήσουμε όλες μετά τα shows.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει το έργο Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" με την διάθεση προσκλήσεων προς πώληση. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις προσκλήσεις θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε τη δική σας πρόσκληση εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.