ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Το HAUTES GRECIANS 2019 by ZAGORI στηρίζει το MDA Hellas μέσα από ένα upper fashion event στο FOUR SEASONS Astir Palace Hotel Athens


27 Μαΐου 2019

pan_1234.jpg

Το jenny.gr διοργανώνει το “Hautes Grecians 2019 by Zagori”, τον πιο upper θεσμό της Ελληνικής Υψηλής Ραπτικής, την Τετάρτη 5 Ιούνιου στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Το φετινό Hautes Grecians θα είναι μία μοναδική εμπειρία για τους καλεσμένους με το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα να αγκαλιάζουν το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του MDA Hellas (Σωματείο για την Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις).

Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Vassilis Emmanuel Zoulias ενώ μαζί τους θα βρίσκονται οι νέες σχεδιάστριες Eirini & Dimitra Skalidaki - Laviate.

Φέτος το Hautes Grecians φέρει την υπογραφή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Ζαγόρι και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού το φετινό θέμα του fashion show είναι μία ωδή στο υγρό στοιχείο, το οποίο θα κυριαρχεί στο χώρο.

Σε αυτή την minimal και επιβλητική βραδιά υψηλής ραπτικής το μακιγιάζ θα επιμεληθεί η MAC cosmetics & oι επαγγελματίες MAC makeup artists για την εμφάνιση των Deux Hommes, Vassilis Emmanuel Zoulias LAVIATE ενώ η Bobbi Brown θα αναλάβει το μακιγιάζ του Atelier Loukia.

Η ανανεωμένη συλλογή Αρωμάτων Bronze Goddess της Estée Lauder θα αρωματίσει τα μοντέλα του catwalk και όλους τους καλεσμένους με το πιο αισθησιακό άρωμα που θυμίζει καλοκαίρι.

Τα καταστήματα KALOGIROU, ταυτισμένα με την υψηλή αισθητική, στηρίζουν τον θεσμό Hautes Grecians, πλαισιώνοντας με τα υπέροχα υποδήματα τους το catwalk της βραδιάς.

Το styling των μαλλιών, που θα ολοκληρώσει τα looks των μοναδικών στο είδος τους σχεδιαστών, θα πραγματοποιηθεί από τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος.

Φυσικά δε θα μπορούσε από ένα show υψηλής ραπτικής να λείπει το συνώνυμου του κύρους, της κομψότητας, του σχεδιασμού και της ποιότητας της Ελβετικής Ωρολογοποιίας, το TUDOR.

Τροπικά φρούτα, οι μπανάνες και οι ανανάδες Fyffes (προφέρεται Φάιφς) θα γεμίσουν το χώρο με τροπικά αρώματα προσκαλώντας το κοινό σε ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης.

Στο after party, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν αφρώδεις οίνους του Ισπανικού Οίκου Freixenet, Freixenet Ice Cuvee και Freixenet Ice Cuvee Rose.

Τέλος μια γλυκιά έκπληξη made for Deux Hommes θα περιμένει τους καλεσμένους στο goodie bag από τον Στέλιο Παρλιάρο και το βούτυρο Lurpak.

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας από το MDA Ελλάς.

Με την αγορά των εισιτηρίων σας, στηρίζετε έμπρακτα το έργο του MDA Ελλάς.

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας με απευθείας κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς. Για κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Βασιλική Δήμου ([email protected], 210 36 16 980-1 εσωτ. 13):

Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ: GR3901107200000072048001175

Alpha Bank IBAN: GR2501401210121002002008467

Αιτιολογία Κατάθεσης: Επώνυμο + HG (αποστολή του αποδεικτικού στο [email protected] ή τηλεφωνική ενημέρωση στο 210 36 16 980-1 εσωτ. 13)

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

#HautesGreciansbyZagori #HGbyZagori

WE SUPPORT

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.