Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες για το Hautes Grecians 2019 by Zagori

The Jennettes
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019
_mg_5917.jpg

Μετράμε μόνο λίγες μέρες για να ζήσουμε ξανά μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές βραδιές της ελληνικής μόδας - το Hautes Grecians 2019 by Zagori. Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη βραδιά Υψηλής Ραπτικής τα τελευταία χρόνια, το Hautes Grecians πρόκειται να προσκαλέσει για μία ακόμη φορά μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, παλιούς και νέους, για να μας θυμίσουν πως η τέχνη και η μόδα είναι δύο έννοιες αλληλένδετες που παραμένουν ζωντανές.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, μερικοί από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές της ιστορίας της ελληνικής μόδας, ενώνονται για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό fashion show με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα. Στο catwalk θα συμμετάσχουν οι καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: Atelier Loukia, Deux Hommes, Vassilis Emmanuel Zoulias ενώ μαζί τους θα βρίσκονται οι νέες σχεδιάστριες Eirini & Dimitra Skalidaki - Laviate. H φετινή διοργάνωση του Hautes Grecians στηρίζει τους σκοπούς του MDAHellas (Σωματείο για την Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις).

Λίγο πριν το μεγάλο show, εμείς μπήκαμε στα backstage και είδαμε τις πρώτες προετοιμασίες, υπό την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου:

Aν θέλετε να ζήσετε και εσείς από κοντά την εμπειρία του Hautes Grecians αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το video από την λαμπερή βραδιά του Hautes Grecians 2018

Τι φόρεσε η Τζένη στο Hautes Grecians 2018

 

Photo credits: Myrto Tsinali