ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2022: To Botanist Gin ήταν ο πρωταγωνιστής του after party


JTeam

9 Ιουνίου 2022

Hautes Grecians 2022: To Botanist Gin ήταν ο πρωταγωνιστής του after party
Το ποτό που εγγυάται απόλαυση και αναδεικνύει τη μαγεία των βοτάνων

Την Τετάρτη 1 Ιούνιου 2022, περισσότεροι από 900 καλεσμένοι, παρευρέθηκαν στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, οπού έχοντας ως φυσικό σκηνικό το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα του Πειραιά, παρακολούθησαν τις δημιουργίες των: Sotiris Georgiou, Ελένης Καββάδα - 240791ek, Deux Hommes, Atelier Loukia καθώς και ένα ξεχωριστό tribute στη μνήμη της Σοφίας Κοκοσαλάκη. Κατά τη διάρκεια του catwalk, η conceptual artist & designer Caroline Rovythis δημιούργησε live ένα έργο τέχνης.

Μετά το εντυπωσιακό fashion show, ακολούθησε το απαραίτητο after party. Και party χωρίς ποτό δεν γίνεται. Το μπαρ του gin "The Botanist" στήθηκε από νωρίς και περιμέναμε απλώς τη στιγμή που θα δροσιστούμε με το ποτό που εγγυάται απόλαυση και αναδεικνύει τη μαγεία των βοτάνων. Η εντυπωσιακή συσκευασία του εξάλλου είναι η σωστή πρώτη εντύπωση, και σε καλεί να το δοκιμάσεις.

Jenny.Gr
Αλίνα Κέκη

Το The Botanist Islay gin είναι ένα προϊόν με γευστική πολυπλοκότητα, που αναδεικνύει τη βοτανική κληρονομιά της νήσου Islay και τον πρωτοπόρο χαρακτήρα του αποστακτηρίου Bruichladdich όπου παράγεται.

Τα 9 κλασικά βότανα του gin συμπληρώνονται από 22 τοπικά, που συλλέγονται με το χέρι από τους λόφους, τις ακτές και τις χερσαίες εκτάσεις του εύφορου νησιού Hebridean Islay από μια ομάδα βοτανικών επιστημόνων. Ένα εξαιρετικά διακριτικό, πολύπλοκο, floral gin με εξαιρετικό φινίρισμα και άψογη προέλευση.

Jenny.Gr
Αλίνα Κέκη

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το δροσερό perfect G&T cocktail κατάφερε να δημιουργήσει μια φρέσκια και γλυκιά γεύση στην αρχή, με τα εσπεριδοειδή να ταξιδεύουν σε όλο τον ουρανίσκο και να γίνονται αυτό που χρειάζεσαι μία ζεστή καλοκαιρινή βραδιά. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, διαλέξαμε τα αγαπημένα μας outfits από το event και συγκρατήσαμε το όνομα The Botanist ώστε να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε στην επόμενή μας έξοδο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.